ZZPSERVICEDESK

4 handige to-do lijstjes apps

4 handige to-do lijstjes apps

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Soms loopt je hoofd over omdat je zo veel dingen moet doen als zelfstandig ondernemer. Om er zeker van te zijn dat je geen belangrijke zaken vergeet, is het handig om to-do lijstjes bij te houden. Dat hoeft niet meer in je agenda, mailbox of op een briefje. Hier vind je vier handige apps waarmee je uitgebreide en overzichtelijke to-do lijstjes kunt maken.
Zo vergeet je nooit meer iets

 

2Do

Met deze app kun je verschillende to-do lijstjes bijhouden, die je zo simpel of uitgebreid kunt maken als je zelf wilt. Je kunt lijsten categoriseren en tags, foto’s en audioboodschappen aan een to-do koppelen.
Beschikbaar voor: iOS en Android
 
 

Wunderlist

Met deze app kun je verschillende to-do lijstjes maken en deze delen met andere mensen. Het biedt ook de mogelijkheid taken aan iemand toe te wijzen en met andere mensen te chatten over de to-do’s. Handig als je bijvoorbeeld in een team moet werken tijdens een opdracht.
Beschikbaar voor: iOS, Android, Windows en Chrome
 
 

Todoist

In deze app kun je to-do lijstjes maken voor verschillende projecten en kun je ook weer subprojecten maken. Kleurmarkeringen geven je de mogelijkheid aan te geven welke taken prioriteit hebben. Je kunt taken met andere mensen delen en aan andere mensen toewijzen. Daarnaast laat de app je via statistieken zien hoe productief je in een bepaalde periode geweest bent.
Beschikbaar voor: iOS, Android, Windows, Chrome en Firefox
 
 

Errands to-do list

Deze app biedt je de mogelijkheid diverse mappen te maken waarin je je to-do lijstjes kunt plaatsen. In de app zit een collectie stockfoto’s die je kunt gebruiken om je taken te illustreren, maar dit kun je ook doen met zelfgemaakte foto’s. Je kunt deadlines instellen en krijgt indien gewenst een melding wanneer deze verlopen zijn. Als je een taak wilt invoeren die je eerder ook al hebt ingevoerd, kun je deze uit de recycle bin vissen, zodat je hem niet helemaal opnieuw hoeft aan te maken.
Beschikbaar voor: iOS
 
Handige apps voor boekhouding? Bekijk ze hieronder:

 

 

ZZP LIDMAATSCHAP

ONBEPERKT ADVIES VOOR EEN LAAG BEDRAG

  • Persoonlijk contact met een bedrijfsadviseur
  • Direct antwoord op jouw vragen
  • Bereikbaar via telefoon, chat, mail en WhatsApp
  • Scan van aangifte inkomstenbelasting
  • Startersgesprek (circa 20 minuten)
  • Toegang tot een interessant ZZP netwerk
  • Toegang tot kennisevents en workshops

€ 12,50

 p/m*

                    * excl. 21% btw 

ComputerComputer
Belastingaangifte
Belastingaangifte doen is een vervelende, maar noodzakelijke taak. Als ondernemer kun je er verschillende voordelen uit halen die vaak over het hoofd worden gezien….
Je bent net voor jezelf begonnen en het is zo ver: je mag je eerste factuur versturen! Dat is een van de mooiste momenten…
Je bent in loondienst en je wilt daarnaast aan de slag als zzp’er. Dit kan zijn omdat je uiteindelijk ondernemer wilt worden of omdat…
Urenregistratie
Urenregistratie is voor elke zzp’er enorm belangrijk. Of het nu gaat om het urencriterium waar je aan wilt voldoen, het factureren van je uren…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.