ZZPSERVICEDESK

5 flexwerkplekken voor zzp’ers

5 flexwerkplekken voor zzp’ers

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Tussen andere zzp’ers werken kan soms veel fijner zijn dan alleen thuis werken. Er zijn veel werkplekken door heel het land waar jij als zelfstandig ondernemer zo kunt aanschuiven. Een aantal van deze flexwerkplekken voor jou op een rijtje.
Buiten de deur werken door heel Nederland

Het Nieuwe Kantoor

Bij Het Nieuwe Kantoor (HNK) is het voor iedereen mogelijk om een werkruimte te huren. Zowel ondernemers als bedrijven maken gebruik van HNK, waardoor er een dynamische werksfeer hangt in de sfeervolle ruimtes. HNK zit op zeven plaatsen door heel Nederland. Voor een flexwerkplek betaal je 2,75 euro per uur en heeft 24 uur per dag toegang.
 

LIOF

LIOF Business Centers biedt twee flexwerkplekken in de provincie Limburg. Wanneer je besluit een dagje te werken op een van de werkplekken, hoef je zelf niets meer te regelen. Je mag gratis gebruik maken van de wifi, printer en daarnaast mag je onbeperkt koffie en thee drinken. Bij een abonnement van 250 euro per maand kun je onbeperkt gebruik maken van de flexwerkplekken, maar het kan ook zonder abonnement voor 10 euro per uur.
 

BasicKantoor

BasicKantoor heeft een vestiging in Amsterdam-west en een vlakbij Schiphol. Een flexwerkplek kun je boeken vanaf één maand en is maandelijks opzegbaar. Je kunt er gratis parkeren en het gebruik van wifi en koffie en thee is gratis. Voor een maand onbeperkt werken bij BasicKantoor betaal je 195 euro, exclusief een eenmalige waarborgsom van 145 euro.
 

Nomadz

Wanneer je in omgeving Den Haag opzoek bent naar een werkplek, kun je terecht bij Nomadz. Zij hebben als doel dat jij je volledig op je werk kunt richten, zonder dat je nog tijd en energie kwijt bent aan andere zaken. Bij Nomadz kun je gratis parkeren en ben je 23 euro kwijt voor een hele werkdag. Voor 245 euro kun je een maand lang fulltime gebruik maken van de flexwerkplek. Daarnaast organiseren ze regelmatig leuke activiteiten voor hun leden en wordt er iedere dag om 12 uur gezellig geluncht.
 

Assen

Bij Flexwerkplek Assen kun je een dag werken in ruil voor sociaal kapitaal. Wanneer je drie tweets aan Flexwerkplek Assen hebt gegeven en je ze een Facebook like rijker hebt gemaakt, ben je van harte welkom. Daarnaast kun je voor 10 euro per uur een zogenoemde ‘stiltecoupe’ reserveren en zo in alle stilte aan het werk gaan. Een maand lang onbeperkt werken in een stilteruimte kost voor leden 90 euro en voor niet-leden 110 euro.

ZZP LIDMAATSCHAP

ONBEPERKT ADVIES VOOR EEN LAAG BEDRAG

  • Persoonlijk contact met een bedrijfsadviseur
  • Direct antwoord op jouw vragen
  • Bereikbaar via telefoon, chat, mail en WhatsApp
  • Scan van aangifte inkomstenbelasting
  • Startersgesprek (circa 20 minuten)
  • Toegang tot een interessant ZZP netwerk
  • Toegang tot kennisevents en workshops

€ 12,50

 p/m*

                    * excl. 21% btw 

ComputerComputer
Instagram was een van de eerste apps die filters introduceerde om zo effecten aan foto’s en video’s toe te voegen. In Nederland maken inmiddels…
Presenteren
Over wie jij bent en wat je doet Hoe irritant is het als je met iemand in gesprek bent die veel te langdradig is,…
presenteren masterclass
Zo vertel je wie je bent en waar je goed in bent Pijn en problemen Veel zzp’ers verkopen te weinig omdat ze laaiend enthousiast…
Succesvol ondernemen, voor veel mensen is het een droom. Er zijn genoeg redenen te bedenken om je eigen bedrijf te starten, maar vaak nog…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.