ZZPSERVICEDESK

Administratief advies

Administratief advies

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Veel zzp’ers doen hun administratie zelfstandig en hebben daar vaak hulp bij nodig. Wij kunnen je helpen! Met het MijnZZP+ lidmaatschap kan je onbeperkt eerstelijnsadviesvragen stellen aan een adviseur. Je krijgt snel en direct toepasbaar advies. Groot voordeel daarbij is dat onze adviseurs zelf ook een achtergrond hebben als ondernemer, dus ze spreken jouw taal als ondernemende zzp’er. Daarnaast heb je met MijnZZP+ exclusief toegang tot onder meer goede modellen voor offertes, rekenmodellen en liquiditeitsprognoses.
MijnZZP+ lidmaatschap

Voorbeelden van vragen

1. Hoe werkt online boekhouden?
2. Hoe registreer ik mezelf als zorg zzp’er in het BIG-register?
3. Hoe regel ik mijn rittenregistratie?
4. Hoe bereken ik mijn winst?
5. Wat dien ik te bewaren voor de Belastingdienst?
6. Wat moet ik weten over de balans?

Voorbeeldsituaties

Voorbeeldsituatie 1 Geen sluitende balans: Ik heb vroeger op school wel boekhouden gehad en met al die online-boekhoudprogramma’s dacht ik veel geld te kunnen besparen door mijn boekhouding zelf te doen. Het ging me redelijk af, alleen kreeg ik op een gegeven moment mijn balans niet sluitend. Ik kwam er niet uit en was blij dat ik een MijnZZP+ lidmaatschap had een aantal vragen aan een adviseur kon stellen die mij verder op weg hielp.

Voorbeeldsituatie 2 Wel winst, maar geen geld om de btw te betalen: Ik heb een online boekhoud programma en toen iik naar mijn resultatenrekening keek zag ik dat ik redelijk wat winst maak. Ik dacht geen reden om me zorgen te maken, maar toen bleek dat ik te weinig geld op mijn rekening had staan om de btw te betalen. Ik begreep er niets van! Omdat ik MijnZZP+ lid ben, heb ik direct een adviseur gebeld. Zij heeft mij geholpen hoe ik mijn financiële cijfers moet lezen en geadviseerd om een goede liquiditeitsprognose te maken. Gelukkig betaalde een debiteur mij net op tijd, zodat ik de btw op tijd ook kon voldoen.
 

Naast administratieve vragen kun je bij ons ook terecht voor vragen over bijvoorbeeld belastingen, financiële zaken, marketing en acquistitie. Alles waar jij als zelfstandig ondernemer mee te maken krijgt.

 

Je krijgt als lid van MijnZZP+  toegang tot onder andere de volgende downloads:

 • Model offerte

 • Model factuur

 • Model liquiditeitsbegroting

 • Model kilometer- en urenregistratie

 • Whitepaper online boekhouden
   

Meer hulp, vervolg advies en ondersteuning

Soms heb je als zzp’er meer hulp, vervolg advies of ondersteuning nodig. Dit kan zijn wanneer je bijvoorbeeld een juridische procedure moet opstarten omdat je een meningsverschil hebt met een leverancier of omdat je het oneens bent met de Belastingdienst. ZZP servicedesk heeft namelijk een eigen kennisnetwerk van advocaten, accountants en fiscalisten die je kunnen helpen en bijstaan. Als er vervolg op eerstelijnsadvies nodig is, zijn hier wel additionele kosten mee gemoeid, maar als lid van MijnZZP+ krijg je korting op de tarieven.

ZZP Servicedesk is er voor de ondernemende zzp’er; het gemak van alles op een centraal punt!
Als zzp’er ben je vrij maar niet alleen!

ZZP LIDMAATSCHAP

ONBEPERKT ADVIES VOOR EEN LAAG BEDRAG

 • Persoonlijk contact via telefoon
 • Persoonlijk contact via chat
 • Persoonlijk contact via whatsapp
 • Startersgesprek (circa 20 minuten)
 • Meer dan 20 downloads & checklists
 • Toegang tot het ZZP netwerk
 • Netwerk en kennis events

€ 12,50

 p/m

Zzp’er worden is dat geen grote stap? Want als kleine ondernemer krijg je toch te maken met ingewikkelde fiscale regels zoals urenadministratie, BTW aangiftes…
ZZP Servicedesk geeft ook zzp’ers in de zorg het gemak van alles op één centraal punt: relevante informatie en concreet advies. Wij zijn er…
Met een MijnZZP profiel kun je naast online netwerken nog veel meer!…
ZZP Servicedesk geeft zzp’ers het gemak van alles op één centraal punt: relevante informatie en concreet advies. Wij zijn er voor de ondernemende zzp’er! …

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.