ZZPSERVICEDESK

Buiten werken? Dit heb je nodig

Buiten werken? Dit heb je nodig

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Eindelijk laat de zon zich weer zien en er gaan nog veel zonovergoten dagen volgen dit jaar. Het laatste wat je dan wilt, is binnen zitten. Maar er moet nou eenmaal gewerkt worden. Gelukkig kun jij helemaal zelf bepalen waar je dit doet. Op het strand, in het park of op een terrasje. Helaas kan je niet zomaar je laptop pakken en onbezorgd buiten werken. Maar met een aantal handige spullen kan dat wel. Dit heb je nodig voor een heerlijke werkdag in de zon.
Met je laptop naar het strand, het park of het terras

Zonbeschermers

Het is niet goed voor je laptop om in de volle zon te staan en bovendien kun je je beeldscherm dan amper zien. Gelukkig zijn er verschillende zonbeschermers voor laptops op de markt. Je hebt uitklapbare ‘hoedjes’  die je op je beeldscherm kunt zetten, maar ook bijvoorbeeld laptoptentjes. Als je geen zin hebt hier geld aan uit te geven kun je ook met een kartonnen doos en een schaar een zonbeschermer maken voor je laptop. Iets minder stylish, maar net zo effectief. Zet wanneer je buiten werkt sowieso de helderheid van je beeldscherm hoger. 
 
 
 

Beeldschermfilter

Een plekje in de schaduw? Dan heb je geen zonbeschermer nodig. Maar het is wel aan te raden een beeldschermfilter te gebruiken. Zo voorkom je dat anderen kunnen zien waar je mee bezig bent en bescherm je je privacy. Bovendien zorgt het ervoor dat het licht niet in je beeldscherm reflecteert.
 

Zand

Wanneer de temperaturen boven de 25 graden uit komen, trekken alle Nederlanders in colonne naar het strand. Daar wil jij misschien ook wel tussen liggen, maar zand en een laptop zijn absoluut geen goede combi. Daar is gelukkig een oplossing voor. Er zijn doorzichtige hoezen verkrijgbaar die je laptop beschermen tegen zand en waarmee jij gewoon door kunt tikken en browsen.
 

Stroom

De accu van je laptop houdt het niet de hele dag vol. Neem een oplader op zonne-energie mee zodat je niet zonder stroom komt te zitten. 
 

Overal online

Tegenwoordig kun je bijna overal een gratis wifi-spot vinden. Maar is dat niet het geval, dan biedt jouw telefoon de oplossing. Wanneer je de functie ‘Persoonlijke hotspot’ aanzet, kan je laptop gewoon via je smartphone verbinding maken met internet. Je ziet je persoonlijke hotspot in de lijst met wifi-verbindingen en kunt inloggen met het wachtwoord dat je telefoon je geeft. Wanneer je een krappe databundel hebt is dit echter niet aan te raden.
 
Een dongel is ook nog een oplossing. Dit is een usb-stick met een simkaart, waarmee je overal online kunt. Hier zit een abonnement een een databundel aan vast. 
 
Het is wel zo handig als je werkt in de cloud, zodat je ook op je zonovergoten werkplek gewoon bij je documenten kunt.

 

ZZP LIDMAATSCHAP

ONBEPERKT ADVIES VOOR EEN LAAG BEDRAG

  • Persoonlijk contact met een bedrijfsadviseur
  • Direct antwoord op jouw vragen
  • Bereikbaar via telefoon, chat, mail en WhatsApp
  • Scan van aangifte inkomstenbelasting
  • Startersgesprek (circa 20 minuten)
  • Toegang tot een interessant ZZP netwerk
  • Toegang tot kennisevents en workshops

€ 12,50

 p/m*

                    * excl. 21% btw 

ComputerComputer
Instagram was een van de eerste apps die filters introduceerde om zo effecten aan foto’s en video’s toe te voegen. In Nederland maken inmiddels…
Succesvol ondernemen, voor veel mensen is het een droom. Er zijn genoeg redenen te bedenken om je eigen bedrijf te starten, maar vaak nog…
Sabine Klykens begeleidt en verzorgt kinderen en jongvolwassen (0-18 jaar) met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het verzorgen en opvoeden van kinderen met een…
In 1981 kwam Cees Lansbergen met het idee om een hardloopwedstrijd te organiseren door de IJtunnel tussen Zaandam en Amsterdam. Het was niet de…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.