ZZP Servicedesk

Cramer Accountants en Belastingadviseurs

Cramer Accountants en Belastingadviseurs

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Cramer Accountants & Belastingadviseurs ondersteunt ondernemers bij wat zij het liefst doen: kansen zoeken en benutten, uitdagingen aangaan, kortom: ondernemen.
Kennispartner op accountancy en fiscaal gebied

Ondernemers in met name het midden- en kleinbedrijf weten dit accountantskantoor te vinden voor ondersteuning op tal van terreinen. De AA-accountants en fiscaal juristen (lid van het Register Belastingadviseurs) van Cramer Accountants & Belastingadviseurs ondersteunen ondernemers bij alle aspecten van het ondernemerschap. Je kunt daarbij denken aan alle activiteiten die bij een onderneming samenhangen met het voeren van een financiële administratie: van de loonadministratie tot en met het samenstellen van de jaarrekening. Daarnaast kunnen de klanten van Cramer Accountants & Belastingadviseurs rekenen op zorg, inzet én professionaliteit op fiscaal gebied.

ZZP LIDMAATSCHAP

Onbeperkt advies voor een laag bedrag

€ 12,50

 p. maand*

                    * excl. 21% btw 

Logo HAUT
HAUT Legal & Tax staat ondernemers bij in vrijwel alle juridische zaken waarmee zij als ondernemer of zzp’er geconfronteerd kunnen worden. Daarnaast staan zij ondernemers tevens bij in privé, zoals bijvoorbeeld wanneer zij in een echtscheiding…
Hellocars helpt jou met alles rondom zakelijk leasen. Dat begint bij de zoektocht naar jouw perfecte bedrijfsauto. Van het juiste model tot aan de beste businrichting….
Logo Erisietsmisgegaan.nl
De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) is vanaf 1 januari 2016 van start gegaan. Het doel van de Wkkgz is om de rechtspositie van een cliënt te verbeteren. Klachten over een zorgverlener moeten beter én sneller aangepakt worden….

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.