ZZP Servicedesk

De agenda van fotografe en Office Organiser Hilde Halvorsen

De agenda van fotografe en Office Organiser Hilde Halvorsen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Heb je vaak het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? En vraag je je af hoe collega-zzp'ers hun tijd indelen? ZZP Servicedesk geeft je een kijkje in de agenda's van zelfstandig professionals. Dit keer hield Hilde Halvorsen, fotografe en Office Organiser bij Microport Orthopedics, haar agenda voor ons bij.
Regelneef en tussendoor plaatjes schieten
06.30 uur:    De wekker gaat… Rise and shine! Snel douchen en een broodje klaarmaken. Dochterlief nog even overhoren voordat ze naar school gaat en snel de auto in.
 
07.25 uur:    Ik moet zorgen dat ik vóór half 8 in de auto zit op weg naar Amsterdam, want anders red ik het niet om op tijd te zijn.
 
08.00 uur:    Precies op tijd kom ik  aan op kantoor zodat ik snel nog kan opruimen voor mijn collega’s binnen komen. Vaatwasser leeg, koelkast vol, telefoon online.
 
08.30 uur:    Mijn computer gaat aan en het is tijd om mijn mail door te nemen… of toch niet? Mijn nieuwe collega van de Franse customer service begint vandaag, dus eerst even haar ‘goodie bag’ klaarmaken. Het is wel zo leuk om met een cadeau ontvangen te worden. Sleutels regelen, een swipecard om het kantoor in te komen, een alarmcode en natuurlijk de dame in kwestie ontvangen en rondleiden.
 
09.15 uur:    Ja, tijd voor mijn mail. Een collega stuurt instructies voor wat er geregeld moet worden voor zijn meeting met internationale gasten, dus even een checklist maken: hotels, taxi’s, lunch, restaurants, webconferencing regelen met de IT afdeling… CHECK!
 
11.00 uur:    Een collega belt dat zijn verwarming een raar geluid maakt en of dat opgelost kan worden. Ja hoor, de technische dienst is onderweg. En nu de technische dienst er toch is kunnen ze ook even die plafondplaten terugplaatsen. Oh ja.. we hebben voor de vierde keer deze maand verstopping in het damestoilet. Lastig, een collega die HEEL veel toiletpapier gebruikt en niet lijkt te snappen dat mijn mails met het verzoek om schoonmaakdoekjes te gebruiken en die in de prullenbak te gooien over haar gaan.
 
12.00 uur:    Even snel de post verwerken en wat laatste mails beantwoorden en dan snel de auto in.
 
13.15 uur:    In de auto op weg naar mijn volgende afspraak. Twee collega-fotografen hebben gevraagd om even langs te komen om te praten over een samenwerking. Ik ben dol op samenwerkingen!
 
14.00 uur:    Net op tijd kom ik aan bij de studio. Altijd leuk om met collega-fotografen een gesprek te hebben over hoe zij dingen doen en wat we van elkaar kunnen verwachten. De eerste kleine samenwerking is beklonken en om 15:00 uur loop ik de deur uit.
 
15.30 uur:     Mijn oudste dochter is al thuis uit school en zit vol verhalen en om half 4 komt ook de jongste thuis. Lekker om even te ‘chillen’ met de meiden, maar als zij aan het werk gaan duik ik achter mijn computer voor de nabewerking van de foto’s van de Opkikkerdag van afgelopen zaterdag. Altijd weer een ‘dingetje’, zo’n Opkikkerdag, want daarna besef ik me iedere keer weer hoe gezegend ik ben met twee gezonde kinderen.
 
17.00 uur:    Nog even snel boodschappen doen en koken, want er moet ook nog gegeten worden. Dan vind ik het weer mooi geweest voor vandaag. Vanavond even helemaal niks en morgenochtend zijn we weer van de partij.

Wil je meer weten over Hilde? Check hier haar profiel! 

Wil jij ook met jouw agenda op ZZP Servicedesk komen te staan? Meld je dan aan door te mailen naar redactie@zzpservicedesk.nl.

 

ZZP LIDMAATSCHAP

Onbeperkt advies voor een laag bedrag

  • Persoonlijk contact met een bedrijfsadviseur
  • Direct antwoord op jouw vragen
  • Bereikbaar via telefoon, (web)chat en mail
  • Toegang tot exclusieve content
  • Scan van aangifte inkomstenbelasting
  • Startersgesprek (circa 20 minuten)
  • Toegang tot een interessant ZZP netwerk
  • Toegang tot kennisevents en workshops

€ 12,50

 p/m*

                    * excl. 21% btw 

Soms loopt je hoofd over omdat je zo veel dingen moet doen als zelfstandig ondernemer. Om er zeker van te zijn dat je geen…
Plus: is de inrichting van een kantoor aan huis aftrekbaar?
Als zzp’er kun je veel kosten besparen door kantoor aan huis te houden. Je rekent direct af met huur- en reiskosten. Maar kun je…
thuiswerken zzp
Werken in je favoriete café of op die andere fijne werkplek zit er gezien het coronavirus voorlopig niet in: de kans dat je thuis…
Gevonden worden in Google middels het toepassen van SEO
Hoe vaak google je iets en kijk je niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten? Heel vaak waarschijnlijk, en dat is voor al…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.