ZZPSERVICEDESK

Een dag flexwerken bij Aristo Amsterdam

Een dag flexwerken bij Aristo Amsterdam

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Waar kun je het beste gaan zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Afgelopen vrijdag heeft ons team een dag gewerkt bij Aristo Amsterdam.
De redactie test flexwerkplekken
Aristo verhuurt al ruim 30 jaar zalen waar trainingen en workshops worden gegeven. Het familiebedrijf heeft drie panden; in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Aristo heeft meer ruimte beschikbaar dan er nodig is en daarom heeft het bedrijf een half jaar geleden besloten gratis flexwerkplekken aan te gaan bieden.
 
Het aanbieden van flexwerkplekken staat nog redelijk in de kinderschoenen. “We zijn aan het  ontdekken waar die doelgroep behoefte aan heeft. Zo rollen we dit concept langzaamaan uit. Wat in ieder geval zeker is, is dat onze flexwerkplekken altijd gratis zullen blijven”, aldus Marc Smit, accountmanager bij Aristo.
 
Z: Slecht
ZZ: Matig
ZZZ: Voldoende
ZZZZ: Goed
ZZZZZ: Geweldig
 

Score Aristo Amsterdam

 
Inrichting: De grote flexwerkruimte op de begane grond bestaat uit twee delen. Het ene deel ziet eruit als een moderne hotelbar, het andere deel als een moderne bedrijfskantine.
Score: ZZZ
WiFi: De verbinding is snel en heeft de hele dag geen problemen gegeven.
Score: ZZZZ
Koffie/thee: Verschillende smaken thee en verschillende koffiesoorten beschikbaar. Met koekjes en pepermuntjes. De koffie wordt vers gemalen. Flexwerkers kunnen onbeperkt koffie en thee drinken voor een vaste prijs. 2 uur kost 3,50 euro, 4 uur kost 5,25 euro en 8 uur kost 7,25 euro.
Score: ZZZ
Bereikbaarheid: Aristo Amsterdam zit naast station Sloterdijk en is dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je kunt er parkeren voor 10 euro per dag. Aristo wil binnenkort een speciaal tarief invoeren voor flexwerkers die slechts een paar uurtjes op deze locatie willen werken.
Score: ZZZZ
Kosten: Flexwerken op deze locatie is gratis.
Score: ZZZZZ
Netwerkmogelijkheden: Er zijn nog niet veel zelfstandigen die weten dat ze hier terecht kunnen. Daardoor zijn er (nog) niet veel flexwerkers te vinden. Tijdens de lunch zitten de ruimtes wel vol met mensen die cursussen volgen in de zalen van Aristo.
Score: ZZ
Lunch: Aristo biedt een uitgebreid lunchbuffet aan met een ruime keus aan warme en koude gerechten, maar je kunt ook gewoon een broodje of tosti a la carte bestellen. Onze redactie heeft het lunchbuffet uit mogen proberen en is erg te spreken over de kwaliteit.
Score: ZZZZ
Gastvrijheid: Je wordt hier zeer vriendelijk ontvangen en je voelt je als flexwerker welkom.
Score: ZZZZ
Geluid: Het is er over het algemeen erg rustig. Daarom is het een goede plek om geconcentreerd te werken of om een zakelijke afspraak te plannen. Alleen rond lunchtijd is het druk in de flexwerkruimtes.
Score: ZZZZ als je rust zoekt en ZZ als je bedrijvigheid zoekt.
Stopcontacten: Voldoende aanwezig.
Score: ZZZ

ZZP LIDMAATSCHAP

ONBEPERKT ADVIES VOOR EEN LAAG BEDRAG

  • Persoonlijk contact met een bedrijfsadviseur
  • Direct antwoord op jouw vragen
  • Bereikbaar via telefoon, chat, mail en WhatsApp
  • Scan van aangifte inkomstenbelasting
  • Startersgesprek (circa 20 minuten)
  • Toegang tot een interessant ZZP netwerk
  • Toegang tot kennisevents en workshops

€ 12,50

 p/m*

                    * excl. 21% btw 

ComputerComputer
Succesvol ondernemen, voor veel mensen is het een droom. Er zijn genoeg redenen te bedenken om je eigen bedrijf te starten, maar vaak nog…
Sabine Klykens begeleidt en verzorgt kinderen en jongvolwassen (0-18 jaar) met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het verzorgen en opvoeden van kinderen met een…
In 1981 kwam Cees Lansbergen met het idee om een hardloopwedstrijd te organiseren door de IJtunnel tussen Zaandam en Amsterdam. Het was niet de…
Zelfstandige zonder personeel, oftewel zzp’er, worden is de laatste jaren enorm populair geworden. En dat is een trend die zich nog wel zal voortzetten:…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.