ZZP Servicedesk

Erisietsmisgegaan.nl

Erisietsmisgegaan.nl

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) is vanaf 1 januari 2016 van start gegaan. Het doel van de Wkkgz is om de rechtspositie van een cliënt te verbeteren. Klachten over een zorgverlener moeten beter én sneller aangepakt worden. Zzp’ers die zorg verlenen, zijn verplicht om een klachtenregeling in te stellen een klachtenfunctionaris in te schakelen en aangesloten te zijn bij een geschilleninstantie.

Klachten voorkomen is beter dan genezen. ZZP Servicedesk heeft daarin Erisietsmisgegaan.nl als partner gevonden.

Missie

De missie van Erisietsmisgegaan is het voorkomen van klachten en kosten voor de professional. Door onvrede om te buigen naar herstel van vertrouwen, kun je samen verder. Op deze manier wordt er geprobeerd om klachten en het inschakelen van de geschillencommissie te voorkomen en daar waar nodig deskundig te begeleiden.

Altijd bereikbaar

Erisietsmisgegaan is er voor de zorgverlener met informatie en coaching in het omgaan met klachten en voor de cliënt om te luisteren, de onvrede of klacht te verwoorden en het vertrouwen in de dienstverlener te herstellen. Het digitale platform is 24/7 beschikbaar voor alle betrokken partijen. Waar nodig leveren zij door het hele land ervaren klachtenfunctionarissen, mediators en een geschillencommissie.

Korting

Als lid van ZZP Servicedesk krijg je korting op de dienstverlening van Erisietsmisgegaan. Bekijk hier of het lidmaatschap interessant voor jou is.

ZZP LIDMAATSCHAP

Onbeperkt advies voor een laag bedrag

  • Persoonlijk contact met een bedrijfsadviseur
  • Direct antwoord op jouw vragen
  • Bereikbaar via telefoon, (web)chat en mail
  • Toegang tot exclusieve content
  • Scan van aangifte inkomstenbelasting
  • Startersgesprek (circa 20 minuten)
  • Toegang tot een interessant ZZP netwerk
  • Toegang tot kennisevents en workshops

€ 12,50

 p. maand*

                    * excl. 21% btw 

VERGELIJK ONLINE BOEKHOUDPAKKETTEN
AUTO KOPEN OF LEASEN?

Als ondernemer sta je voor tal van keuzes als het om autorijden gaat. Moet je je auto voor zakelijk vervoer kopen of leasen? Hoe regel je het onderhoud? Hoe zit het met de fiscus? Wat voor jou het voordeligst is, hangt af van tal van factoren. Alle informatie vind je in dit gratis whitepaper.

Hellocars helpt jou met alles rondom zakelijk leasen. Dat begint bij de zoektocht naar jouw perfecte bedrijfsauto. Van het juiste model tot aan de…
Drukwerk
Cramer Accountants & Belastingadviseurs ondersteunt ondernemers bij wat zij het liefst doen: kansen zoeken en benutten, uitdagingen aangaan, kortom: ondernemen. …
Als ondernemer krijg je te maken met uiteenlopende juridische vraagstukken. Sommige eenvoudig, sommige complex. Als juridisch specialist staat Spectrum Advocaten je graag met raad…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.