ZZP Servicedesk

Flexwerken bij Anne&Max Amsterdam Zuid

Flexwerken bij Anne&Max Amsterdam Zuid

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Afgelopen vrijdag heeft ons team een paar uur gewerkt bij Anne&Max aan de Amstelveenseweg in Amsterdam.
De redactie test flexwerkplekken
Anne&Max is een horecagelegenheid waar je terecht kunt voor een biologisch ontbijtje, lunch en koffie. Er zijn zes filialen, waarvan er twee in Amsterdam gevestigd zijn. De vestiging aan de Amstelveenseweg is erg populair en het is niet altijd makkelijk om er een plek te bemachtigen. Maar als je er met je laptop neer kunt strijken, ben je verzekerd van een werkplek waar je heerlijk kunt eten en drinken. Het is geen locatie waar je van 9 tot 5 gaat zitten, maar wel een goede plek als je wat afleiding kunt gebruiken. 
 
Z: Slecht
ZZ: Matig
ZZZ: Voldoende
ZZZZ: Goed
ZZZZZ: Geweldig
 

Score Anne&Max

 
Inrichting: Het is modern en knus ingericht en geeft een huiskamergevoel. Voor flexwerkers zijn de grote houten tafel op de benedenverdieping en de bar op de eerste verdieping de beste plekken om te zitten.
Score: ZZZZ
WiFi: De verbinding werkt prima en heeft niet gehaperd.
Score: ZZZZ
Koffie/thee: Zoals men mag verwachten van een koffiezaak scoort Anne&Max op dit punt erg goed. Koffie, thee, sapjes, er is van alles verkrijgbaar. Wel tegen betaling uiteraard.
Score: ZZZZZ
Bereikbaarheid: Het is waarschijnlijk geen plek waar je naartoe reist als je van buiten de stad komt, tenzij je een zakelijke afspraak hebt. Maar het zit dichtbij een afslag naar de A10 en niet ver van station Amsterdam Zuid. Als je met de auto komt, moet je wel in de buidel tasten. Je betaalt 3 euro of 2,40 euro per uur, afhankelijk van in welke straat je parkeert.
Score: ZZZ
Kosten: Flexwerken op deze locatie is gratis. Het blijft echter een horecagelegenheid, dus je moet wel met enige regelmaat iets bij de bediening bestellen. 
Score: ZZZZ
Netwerkmogelijkheden: Er zit altijd wel iemand met een laptop te werken, dus netwerken kun je er. Maar er zitten voornamelijk mensen die er komen voor een kop koffie of iets te eten.
Score: ZZ
Lunch: Net als de drankjes is de lunch hier geweldig. Dat is wat onze redactie betreft al reden genoeg om op deze locatie te flexwerken. De scone is een aanrader.
Score: ZZZZZ
Gastvrijheid: Op de bediening is niets aan te merken, ze laten je je welkom voelen.
Score: ZZZ
Geluid: Er zitten veel ontbijtende, lunchende en koffiedrinkende mensen. Het is er dan ook erg rumoerig. Een fijne plek als de muren thuis op je af komen en je weg wilt uit de stilte, geen topplek als je geconcentreerd je werk wilt doen.
Score: Z als je rust zoekt en ZZZZZ als je bedrijvigheid wilt.
Stopcontacten: Ze zijn er, maar je moet wel op een strategische plek zitten om er daadwerkelijk bij te kunnen. Voor de bediening is het natuurlijk niet prettig als je snoer door de hele zaak heen ligt.
Score: ZZ
MAANDELIJKS DE BESTE TIPS

Meld je hier aan voor onze gratis nieuwsbrief, deze staat boordenvol tips & trucs voor zzp’ers. Zo ben jij altijd op de hoogte en ontvang je alle informatie die jij als ondernemer nodig hebt om te groeien.

Een sluitende rittenregistratie voorkomt een boete. Claim hier je korting op een snelle, makkelijke en geautomatiseerde tool om je ritten bij te houden. Precies wat de Belastingdienst nodig heeft!