ZZP Servicedesk

Flexwerken bij De Nieuwe Poort

Flexwerken bij De Nieuwe Poort

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Deze week heeft ons team een dag gewerkt bij De Nieuwe Poort op de Amsterdamse Zuidas.
De redactie test flexwerkplekken
De Nieuwe Poort is een ontmoetingsplek midden op de Zuidas tussen de kantoren van de grote corporates. Er worden lezingen, debatten en andere bijeenkomsten gehouden en je kunt er terecht voor koffie, een borrel of een hapje eten. De activiteiten die bij De Nieuwe Poort georganiseerd worden, draaien om zingeving. De stichting achter deze ontmoetingsplek wil mensen aanzetten aan tot reflectie op levensvragen en laten nadenken over hun rol in de samenleving. Meer informatie hierover vind je hier.
 
Z: Slecht
ZZ: Matig
ZZZ: Voldoende
ZZZZ: Goed
ZZZZZ: Geweldig
 

Score De Nieuwe Poort

 
Inrichting: Het is chique en stylish ingericht. Hier verwacht je zakenmannen en vrouwen in (mantel)pak. Er staan grote houten tafels, boekenkasten en er staat een vleugel midden in de ruimte.
Score: ZZZZ
WiFi: De verbinding is vrij traag. Je moet hier niet gaan zitten als je iets wilt up- of downloaden. Websites bezoeken kan prima, maar je moet af en toe wel wat geduld hebben.
Score: ZZ
Koffie/Thee: Prima koffie en thee, maar geen verrassende varianten.
Score: ZZZ
Bereikbaarheid: Het zit vlakbij station Amsterdam Zuid, dus met het openbaar vervoer prima te bereiken. Met de auto kom je er ook makkelijk, maar dan moet je wel flink in de buidel tasten. In de dichtstbijzijnde parkeergarage betaal je 2 euro per 19 minuten. Als je met de auto komt, zorg dan dat je op de terugweg buiten de spits reist. In de spits doe je er lang over om de afslag naar de snelweg te bereiken. 
Score: ZZZ
Kosten: Flexwerken op deze locatie is gratis. Je betaalt wel voor je hapjes en drankjes en deze zijn redelijk geprijsd.
Score: ZZZZ
Netwerkmogelijkheden: Er staat een grote houten tafel achterin de zaal, hier zitten de meeste flexwerkers met hun laptop. Iedereen staat open voor een praatje en je komt daar dan ook makkelijk met elkaar in gesprek.
Score: ZZZZ
Lunch: De broodjes zijn lekker en worden op een mooie manier gepresenteerd. Ze zijn vrij groot en betaalbaar. Ze kosten allemaal 6,75 en er staan o.a. broodjes geitenkaas, tonijn en taleggio op de kaart.
Score: ZZZZ
Gastvrijheid: De medewerkers zijn heel servicegericht en zeer vriendelijk en behulpzaam.
Score: ZZZZ
Geluid: Er zit een groot nadeel aan deze locatie: er staat de hele dag klassieke muziek op. Dit is even leuk, maar als je er een paar uur zit wordt je er nogal nerveus van. Wat dan wel weer erg leuk is, is dat er tijdens de lunch live piano wordt gespeeld op de vleugel.
Score: ZZ
Stopcontacten: Er zijn stopcontacten aanwezig, maar je moet wel strategisch gaan zitten om er goed bij te kunnen.
Score: ZZ

 

GRATIS WEKELIJKSE ZZP UPDATE

Meld je hier aan voor onze gratis nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte over alles betreft het zelfstandig ondernemerschap. 

ZZP LIDMAATSCHAP

Onbeperkt advies voor een laag bedrag

€ 12,50

 p. maand*

                    * excl. 21% btw 

optimalisatieprocessen start up
Wanneer je als kleine zelfstandige een plekje in het ondernemerslandschap wilt veroveren, zul je jezelf moeten onderscheiden. Je zult een product of dienst in de markt moeten zetten waar vraag naar is en daarnaast je bedrijfsprocessen zo efficiënt…
burn out voorkomen
Uit onderzoek is gebleken dat zzp’ers minder burn-out klachten ervaren dan werknemers. Toch kan het ondernemerschap veel van je vergen. Hoe voorkom je dat je als zzp’er in een burn-out…
Verplichte AOV voor zzp'ers duurt nog jaren
In het Pensioenakkoord is afgesproken dat er een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen zou komen. Zzp’ers betalen dan maandelijks premie. Een jaar geleden, maart 2020, presenteerden de organisaties in de Stichting van de…
Verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid
Slechts een klein deel van de zzp’ers is verzekerd tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Heb je je inkomsten als zzp’er  nodig om je levensstandaard te kunnen handhaven? Dan is het verstandig om je te verdiepen in de…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.