ZZP Servicedesk

Flexwerken bij Seats2meet ‘s-Hertogenbosch CS

Flexwerken bij Seats2meet ‘s-Hertogenbosch CS

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Deze week heeft ons team een dag gewerkt bij Seats2meet ‘s-Hertogenbosch CS.
De redactie test flexwerkplekken
Voor een dagje flexwerken bij Seats2meet hoef je geen geld te betalen. Je kunt een gratis plek reserveren via de website, daarbij kun je aangeven of je mee wilt lunchen of niet. Via de website geef je bij je aanmelding aan wat je beroep is en waar je die dag mee bezig bent. Zo kan iedereen van elkaar zien waar ze mee bezig zijn en of er een relevante netwerkmogelijkheid is. Het is de bedoeling dat je met ‘sociaal kapitaal’ betaalt in de vorm van kennisdeling.
 
Z: Slecht
ZZ: Matig
ZZZ: Voldoende
ZZZZ: Goed
ZZZZZ: Geweldig
 

Score Seats2meet Utrecht CS

Inrichting: De inrichting van deze Seats2meet is vrij basic. Er staan wat lange tafels met comfortabele stoelen, maar daar kun je je voeten bijna niet kwijt. Je kunt ook kiezen voor een aparte tafel met meer beenruimte of een apart hok als je in alle rust wil werken of even moet bellen. Als je aan de raamkant gaat zitten heb je wel een mooi uitzicht over Den Bosch.
Score: ZZZ

 
WiFi: Internet doet het goed, maar is niet erg snel. Als je met meerdere mensen bij elkaar zit kan de verbinding langzaam worden.
Score: ZZZ
 
Koffie/Thee: De koffieautomaat is de hele dag beschikbaar en het is gratis. Je kunt er verschillende soorten koffie uithalen, maar ook thee en chocolademelk (lekker in de winter). Ernaast staat een doosje met verschillende soorten thee, er is keuze genoeg en het smaakt goed.
Score: ZZZZ

Bereikbaarheid: Deze Seats2meet is gevestigd in het centraal station van ‘s-Hertogenbosch. Het is dus heel goed te bereiken, maar de ingang is wel wat lastig te vinden. Er is een gangetje, tussen de Hema en de Bruna in, waar je naar binnen moet. Daarna kun je met de lift naar de vierde verdieping.
Score: ZZZ

 

Kosten: Als je alleen op zoek bent naar een werkplek ben je goedkoop uit, het kost je namelijk niks. Je kunt ook vergaderen op deze locatie, maar die ruimte(s) moet je wel afhuren. Vaak kun je je tot het laatste moment nog aanmelden voor een werkplek via de website.
Score: ZZZZZ

Netwerkmogelijkheden: Dit is de perfecte locatie om te netwerken, vanwege S2M Connect. Bij je aanmelding geef je aan waarmee je bezig bent die dag. Via S2M Connect, een functie op de website, kun je precies zien wie er allemaal op jouw locatie aan het werk zijn en wat zij aan het doen zijn. Je kunt met ze chatten of ze uitnodigen voor een kopje koffie en een gesprek. Iedereen staat hier open om te netwerken.
Score: ZZZZZ

 

Lunch: De lunch is gratis en goed verzorgd: er zijn verse broodjes, vleeswaren, kaas, salades en er is fruit. Daarnaast schenken ze jus en melk. Nadeel is wel dat de broodjes niet worden aangevuld, waardoor je mis kan grijpen als je nog een broodje wil pakken.
Score: ZZZ

 

Gastvrijheid: Je wordt vriendelijk ontvangen als je binnenkomt en voor vragen staat het personeel altijd klaar. De medewerkers lopen rond en maken tussendoor ook schoon in de zalen.
Score: ZZZZ

Geluid: Het is niet stil op deze locatie, veel mensen voeren gesprekken of zijn aan het bellen. Het is niet storend, maar als je echt in stilte wil werken moet je in een apart hok gaan zitten.
Score: ZZZ

 

Stopcontacten: Bij elke tafel zitten een of twee stopcontacten. Voor de lange tafels is dit niet handig, want als je verderop zit kun je er niet bij of zitten ze al vol. Voordeel is wel dat er stekkerdozen beschikbaar zijn, waardoor je alsnog stroom kunt afnemen.
Score: ZZZ
GRATIS WEKELIJKSE ZZP UPDATE

Meld je hier aan voor onze gratis nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte over alles betreft het zelfstandig ondernemerschap. 

ZZP LIDMAATSCHAP

Onbeperkt advies voor een laag bedrag

€ 12,50

 p. maand*

                    * excl. 21% btw 

optimalisatieprocessen start up
Wanneer je als kleine zelfstandige een plekje in het ondernemerslandschap wilt veroveren, zul je jezelf moeten onderscheiden. Je zult een product of dienst in de markt moeten zetten waar vraag naar is en daarnaast je bedrijfsprocessen zo efficiënt…
burn out voorkomen
Uit onderzoek is gebleken dat zzp’ers minder burn-out klachten ervaren dan werknemers. Toch kan het ondernemerschap veel van je vergen. Hoe voorkom je dat je als zzp’er in een burn-out…
Verplichte AOV voor zzp'ers duurt nog jaren
In het Pensioenakkoord is afgesproken dat er een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen zou komen. Zzp’ers betalen dan maandelijks premie. Een jaar geleden, maart 2020, presenteerden de organisaties in de Stichting van de…
Verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid
Slechts een klein deel van de zzp’ers is verzekerd tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Heb je je inkomsten als zzp’er  nodig om je levensstandaard te kunnen handhaven? Dan is het verstandig om je te verdiepen in de…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.