ZZP Servicedesk

Flexwerken bij ZAAMEN in Haarlem

Flexwerken bij ZAAMEN in Haarlem

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Waar kun je het beste zitten als je een dagje wilt flexwerken? De redactie van ZZP Servicedesk zoekt het voor je uit door verschillende flexwerkplekken te testen. Afgelopen week heeft ons team een dag gewerkt bij ZAAMEN in Haarlem.
De redactie test flexwerkplekken
ZAAMEN is opgericht door ondernemers Jeroen van der Toorn en Mariëlle van Meerwijk. Het doel van de locatie is alle facetten van ondernemerschap en management bij elkaar te brengen. Er is plek voor iedereen: flexwerkers, groepen en mensen die een zakelijk gesprek willen voeren. In het pand is keuze uit standaard werkplekken, stilteruimtes en verschillende vergaderzalen. Ook is er een grote sloep beschikbaar om, al dan niet vergaderend, met groepen over rivier het Spaarne te kunnen varen.
 
Z: Slecht
ZZ: Matig
ZZZ: Voldoende
ZZZZ: Goed
ZZZZZ: Geweldig
 

Score ZAAMEN

 
Inrichting: Statig grachtenpand aan de Nieuwe Gracht in Haarlem. Indrukwekkende entree met breed opgezette vergaderruimtes die gehuurd kunnen worden. De lunchruimte is gezellig en functioneel ingericht met uitzicht op het water of de tuin. In de tuin kun je ook werken en je zakelijke contacten uitnodigen.
Score: ZZZZ
WiFi: Er zijn drie gratis WiFi-verbindingen beschikbaar. Aan de snelheid valt nog wel wat aan te merken.
Score: ZZ
Koffie/thee: Koffie en thee (2 euro) is gehele dag verkrijgbaar in de lunchruimte en wordt in rekening gebracht, maar is wel erg goed. Daarnaast is er nog een flink assortiment frisdrank en verse sappen. Neem je een flexwerkabonnement, dan zit koffie en thee bij de prijs inbegrepen.
Score: ZZZ
Bereikbaarheid: Op 5 minuten lopen van Haarlem CS is dit een prima te bereiken locatie. Parkeren kan recht voor de deur, maar dat kost wel 3,90 euro per uur.
Score: ZZZ
Kosten: Werken of vergaderen bij ZAAMEN is niet gratis. Er is voor elk type flexwerker een passende prijs, keurig inzichtelijk op een menukaart. Elke vrijdag staan de deuren open en kun je een dag proefdraaien en zien welke werkwijze het beste bij jou past. Heb je voor een vergadering een zaal nodig? Deze zijn beschikbaar vanaf 99 euro per dag.
Score: ZZZ
Netwerkmogelijkheden: Omdat de meeste flexplekken boven zijn, kom je niet snel met anderen in gesprek. De lunchruimte en tuin hebben een open karakter en daar is de kans dat je in gesprek komt met collega’s zeker aanwezig.
Score: ZZZ
Lunch: De lunch wordt dagelijks vers geleverd en bestaat uit mooie seizoensproducten. Gezien de zomerperiode zijn niet alle gerechten van de kaart voorradig, maar de keuze is nog steeds prima. Klanten en relaties uitnodigen is zeker aan te raden. In de namiddag is er ook de mogelijkheid een borrel te drinken met bijbehorende borrelhappen in de tuin aan de achterzijde.
Score: ZZZZZ
Gastvrijheid: Bij binnenkomst staat Gijs of John je te woord. Een vriendelijk goedemorgen en een kop koffie staat direct voor je klaar. Ze nemen elke vraag serieus en lossen problemen meteen op.
Score: ZZZZ
Geluid: De vergaderruimte was wat gehorig, omdat deze zich onder de oude vloeren van de lunchruimte bevindt. De flexplekken op de bovenste etages zijn ook te reserveren als stilteruimtes, dus als een klus echt af moet en je wilt je even goed concentreren, dan kan dat daar.
Score: ZZZ
Stopcontacten: Bij alle flekwerkplekken zijn voldoende stopcontacten voor je telefoon of laptop. In de tuin en vergaderruimte zul je vertrouwen moeten hebben in de accu van je apparatuur.
Score: ZZZ
 
MAANDELIJKS DE BESTE TIPS

Meld je hier aan voor onze gratis nieuwsbrief, deze staat boordenvol tips & trucs voor zzp’ers. Zo ben jij altijd op de hoogte en ontvang je alle informatie die jij als ondernemer nodig hebt om te groeien.

Een sluitende rittenregistratie voorkomt een boete. Claim hier je korting op een snelle, makkelijke en geautomatiseerde tool om je ritten bij te houden. Precies wat de Belastingdienst nodig heeft!