ZZP Servicedesk

‘Ieder voordeel heb z’n nadeel’

‘Ieder voordeel heb z’n nadeel’

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Nu we even bezig zijn met het werken met Office 365 via de Your Next Step Campagne van Microsoft Office en ZZP Servicedesk wil ik graag even mijn ervaring delen. Het grote voordeel van Office 365 is dat je plaatsonafhankelijk kunt werken. Agenda en mail synchroniseren op alle devices en je bestanden staan in de cloud.
Blog van Paul van Aarle | Deelnemer Your Next Step

Productiever

Maar… als zelfstandige die vanuit huis werkt, merk ik dat ik productiever ben, als ik mijn mail op één plek behandel. Gewoon vanuit mijn PC. Dat komt vooral omdat ik probeer mijn mail in twee blokken in de dag samen te vatten. Aan het einde van de ochtend werk ik mail weg en aan het einde van de middag nog een keer. Mensen hoeven dan nooit lang op antwoord te wachten en ik krijg de hele ochtend en de hele middag om productief te zijn, niet gehinderd door mailtjes die de flow verstoren. Mijn werk bestaat uit het maken van animaties, wat een creatief proces is en wat concentratie vergt. Ieder uur je mail checken is dan killing voor  het proces.
 

Uit

Wanneer ik alle meldingen van mail via alle apparaten uitzet en alleen nog op mijn vaste computer mail beantwoord, dan werk ik het prettigst. Op die manier ben ik maximaal productief. Dus de techniek die ervoor moet zorgen dat ik productiever kan werken, werkt voor mij in de praktijk toch het beste als ik hem uit zet. Dit is natuurlijk voor mijn persoonlijke situatie zo omdat ik niet veel onderweg ben en dan maar zelden mijn mail nodig heb. Voor iemand anders zal dit wellicht helemaal anders zijn.
 
Lees hier meer over Paul en de Your Next Step campagne.

ZZP LIDMAATSCHAP

Onbeperkt advies voor een laag bedrag

€ 12,50

 p. maand*

                    * excl. 21% btw 

In deze startersgids gaan we dieper in op wat er komt kijken bij de reis die je als zzp’er aflegt. Boordevol informatie, waardevolle tips en lessen. 

Janneke van Bemmel
Of je nou een website maakt, een boek schrijft of een nieuwsbrief stuurt, je tekst laten redigeren en corrigeren is een must. Want een goede tekst bevat geen fouten, heeft de juiste lengte én moet begrijpelijk zijn voor de doelgroep. Zzp’er…
Ga na of een aov iets voor jou is
Slechts 1 op de 5 zelfstandigen is verzekerd tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Voor sommigen is dat niet zo erg, omdat zij bijvoorbeeld ook nog in loondienst werken of een partner hebben die genoeg verdient. Maar heb je je…
goede voornemens voor zzp'ers
Hoewel er tussen 31 december en 1 januari feitelijk weinig verandert, voelt de eerste dag van het nieuwe jaar toch altijd als een schone lei. En waarom zou je eigenlijk wachten tot 1 januari? December is hét moment om alvast over veranderingen na…
Diane Stinissen | Foto door: Caroline Abbink
Veel startende ondernemers hikken tegen het gevoel aan dat ze ergens meteen goed in moeten zijn. Eerst alles helemaal klaar hebben én dan pas beginnen. Volgens transformatie- en lifecoach Diane Stinissen leggen ze zich daarmee veel belemmeringen en…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.