ZZP Servicedesk

‘Mensen inspireren en verbinden is mijn werk’

‘Mensen inspireren en verbinden is mijn werk’

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
'Ik liep een boekenwinkel binnen en zag het boek van een spreker waar ik regelmatig mee werk. Daarnaast lag het managementboek van Simon Sinek, 'Start with why'. Ik raakte geïnspireerd en heb vervolgens tweeënhalf jaar gewerkt om hem naar Nederland te krijgen.' Nicole Lier is eigenaar van ManagementPlezier en organiseert seminars met (internationaal) bekende topsprekers.
Nicole Lier haalde managementgoeroe Simon Sinek naar Nederland

Managementgoeroe Simon Sinek was onlangs in Nederland  om te spreken. Dat is te danken aan Nicole. Genoeg reden om haar uit te nodigen aan tafel en te laten vertellen over wie ze is en wat ze precies doet en hoe ze het voor elkaar heeft gekregen.

Bekijk de video voor het volledige interview met Nicole: 

 

MAANDELIJKS DE BESTE TIPS

Meld je hier aan voor onze gratis nieuwsbrief, deze staat boordenvol tips & trucs voor zzp’ers. Zo ben jij altijd op de hoogte en ontvang je alle informatie die jij als ondernemer nodig hebt om te groeien.

Een sluitende rittenregistratie voorkomt een boete. Claim hier je korting op een snelle, makkelijke en geautomatiseerde tool om je ritten bij te houden. Precies wat de Belastingdienst nodig heeft!