ZZP Servicedesk

Ondernemers hebben meeste moeite met marketing en winst maken

Ondernemers hebben meeste moeite met marketing en winst maken

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Nederlandse ondernemers zijn veelal positief ingesteld en geloven in hun eigen producten en/of diensten. Bij veel ondernemers ontbreekt het echter aan een goede managementstructuur, de juiste focus en handige tools om deze positieve houding om te zetten in harde resultaten als winst en klanttevredenheid. Hierdoor blijft een groot deel van de potentie onbenut.

Dat blijkt uit een enquête van Dutch Network Group, in opdracht van Ziggo Zakelijk, onder 280 respondenten. Bijna alle ondernemers (89%) geven aan gemotiveerd te zijn hun ambities te realiseren. De ambities van deze ondernemers zijn het meest van toepassing op:

 • Meer winst halen (70%)
 • Jezelf beter in de markt zetten (65%)
 • Persoonlijke ontwikkeling (51%)

Aan de hand van de onderzoeksresultaten hebben Ziggo en Dutch Network Group 9 stappen ontwikkelt, waarbij je met behulp van een videoboodschap van de succesvolle ondernemers David & Arjan én een artikel met concrete tips wordt geholpen die ambities daadwerkelijk te realiseren.

Waarom is dit uniek?

De 9 stappen zijn volledig afgestemd op waar ondernemers zélf het liefst mee geholpen willen worden. Daarnaast bevat elke stap een motiverende videoboodschap met de nodige dosis humor. En elk aanvullend artikel bevat concrete tips die direct toepasbaar zijn en waarmee ondernemers er voor kunnen zorgen dat zij hun ambities daadwerkelijk realiseren. Deelname is volledig gratis.

Volgens Willem Overbosch, oprichter van Dutch Network Group (het bedrijf achter www.dezaak.nl en www.zzpservicedesk.nl), hangen de 3 ambities die behandeld worden nauw met elkaar samen: “In de praktijk ligt persoonlijke ontwikkeling vaak ten grondslag aan het behalen van goede resultaten. Alleen door jezelf continu persoonlijk te blijven ontwikkelen en te blijven focussen op je doelen, kun je je ambities waarmaken.” 

Inschrijven is gratis en mogelijk via hetgaatlukken.dezaak.nl.

ZZP LIDMAATSCHAP

Onbeperkt advies voor een laag bedrag

 • Persoonlijk contact met een bedrijfsadviseur
 • Direct antwoord op jouw vragen
 • Bereikbaar via telefoon, (web)chat en mail
 • Toegang tot exclusieve content
 • Scan van aangifte inkomstenbelasting
 • Startersgesprek (circa 20 minuten)
 • Toegang tot een interessant ZZP netwerk
 • Toegang tot kennisevents en workshops

€ 12,50

 p. maand*

                    * excl. 21% btw 

VERGELIJK ONLINE BOEKHOUDPAKKETTEN
AUTO KOPEN OF LEASEN?

Als ondernemer sta je voor tal van keuzes als het om autorijden gaat. Moet je je auto voor zakelijk vervoer kopen of leasen? Hoe regel je het onderhoud? Hoe zit het met de fiscus? Wat voor jou het voordeligst is, hangt af van tal van factoren. Alle informatie vind je in dit gratis whitepaper.

Het is zomer in Nederland en dat is te merken. Er is sprake van een hittegolf. Maar 30 graden of niet, jij kunt niet…
Zzp vakantie tijd goed indelen
Als de vakantieperiode voor de deur staat komt bij veel zzp’ers de vraag naar boven of het wel slim is even weg te gaan….
In dit digitale tijdperk werken zzp’ers steeds meer online. Hierdoor zijn velen niet meer afhankelijk van een bepaalde locatie; zolang er een goede internetverbinding…
Soms loopt je hoofd over omdat je zo veel dingen moet doen als zelfstandig ondernemer. Om er zeker van te zijn dat je geen…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.