ZZP Servicedesk

Over ons

Over ons

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
ZZP Servicedesk is in 2014 opgericht. De kennis van ervaren bedrijfsadviseurs en ervaren zzp'ers is ingezet om de zzp’er met dit platform vooruit te helpen.
Hoewel de groep zelfstandigen in Nederland in 2014 uit 800.000 mensen bestond en hard aan het groeien was, bestond er nog geen platform dat volledig inspeelde op hun wensen en behoeften. ZZP Servicedesk wordt gemaakt voor én door zzp’ers en zij zijn dan ook nauw betrokken bij de invulling van de site. Dit kan door middel van een blog zijn, maar ook door de feedback die de initiatiefnemers achter deze site aan hun vragen.
ZZP Servicedesk is één centraal punt waar alle voor zzp’ers belangrijke onderwerpen uitgebreid behandeld worden. Specifieke vraagstukken vanaf de start van de onderneming tot aan de doorgroei tot senior zzp’er komen aan bod. Het platform helpt zzp’ers hun zaken op orde te brengen, risico’s te vermijden, klanten te vinden en biedt antwoorden en een klankbord.
MAANDELIJKS DE BESTE TIPS

Meld je hier aan voor onze gratis nieuwsbrief, deze staat boordenvol tips & trucs voor zzp’ers. Zo ben jij altijd op de hoogte en ontvang je alle informatie die jij als ondernemer nodig hebt om te groeien.

Een sluitende rittenregistratie voorkomt een boete. Claim hier je korting op een snelle, makkelijke en geautomatiseerde tool om je ritten bij te houden. Precies wat de Belastingdienst nodig heeft!