ZZPSERVICEDESK

Wat heb je als zzp’er aan een tablet?

Wat heb je als zzp’er aan een tablet?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Er is al veel nieuwe technologie ontworpen om het leven van de ondernemende mens gemakkelijker te maken. Denk aan laptops, smartphones, WiFi-spots en apps. In dit rijtje mag vooral de tablet niet meer ontbreken, een ultieme gadget voor zzp’ers. Ben je nog niet bekend in de wereld van de tablet? Wij helpen je op weg.
De voordelen en mogelijkheden

Werken op locatie

Flexwerkplekken, samenwerken 2.0, het hoort allemaal bij het nieuwe werken. Als zzp’er heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. Een tablet is compact en licht en kan daarom makkelijk overal mee naartoe worden genomen. Een laptop is veel zwaarder en moet je al snel in een speciale laptoptas vervoeren. Op een tablet heb je alleen een internetverbinding nodig om je werk te kunnen doen. Je kunt er niet alleen op werken en mailen, maar je kunt er ook mee fotograferen en filmen.
 
Als je dus een keer naar een klant of congres gaat, kun je vanaf locatie doorwerken. Een tablet is een handige combinatie van je telefoon en je laptop. Je kunt hem met door jou geselecteerde apps helemaal personaliseren.
 

Modellen

Er zijn veel verschillende modellen te koop die in grootte en prijs erg variëren. Let erop dat je de bon goed bewaart als je er een besluit aan te schaffen, want de btw van je tablet is aftrekbaar van de belasting. Een aantal populaire modellen:
 
1. Van de Microsoft Surface Pro 3 wordt gezegd dat hij een laptop volledig kan vervangen omdat hij zo uitgebreid is. Bij de tablet hoort een pen, waarmee je er zelf op kunt schrijven en apps kunt openen. De Surface Pro 3 heeft een scherm van 12 inch en weegt 800 gram. Je kunt de tablet naar wens aankleden. De goedkoopste versie heeft 64 GB en kost 819 euro. Deze tablets zijn vanaf 28 augustus te bestellen in Nederland.
 
2. De iPad Air is de nieuwste tablet van Apple en is een stuk lichter dan de vorige versies. Het heeft een Retina-scherm, wat betekent dat hij het beeld extra scherp weergeeft. Nadeel van Apple is wel dat de apps in de app-store vaker betaald zijn dan bij Android devices het geval is. De iPad Air heeft een scherm van 9,7 inch en weegt 500 gram. De goedkoopste versie heeft 16 GB opslagruimte bij en kost 439 euro.
 
3. De Galaxy Tab S is vooral handig als je veel aan het multitasken bent, waarvoor hij een aantal touchknoppen heeft. Hiermee kun je snel switchen tussen schermen. Zo kun je ook met twee verschillende schermen tegelijk werken. Er zitten twee speakers in, in plaats van één, voor extra goed geluid. Nadeel van deze tablet is dat bij gebruik in de portretmodus (lange kant omhoog) je duim op de ‘terugknop’ ligt, waardoor je snel onbedoeld apps oproept en van scherm wisselt. De tablet is 10.5 inch en weegt 465 gram. Hij heeft 16 GB opslagruimte en je betaalt hiervoor 499 euro.
 
Nadeel van deze tablets is dat ze te groot zijn om met één hand te kunnen bedienen. Er zijn ook kleinere tablets beschikbaar, zoals de iPad mini, die daarin praktischer zijn en daarbij ook nog een stuk lichter.

 

ZZP LIDMAATSCHAP

ONBEPERKT ADVIES VOOR EEN LAAG BEDRAG

  • Persoonlijk contact via telefoon
  • Persoonlijk contact via chat
  • Persoonlijk contact via whatsapp
  • Startersgesprek (circa 20 minuten)
  • Meer dan 20 downloads & checklists
  • Toegang tot het ZZP netwerk
  • Netwerk en kennis events

€ 12,50

 p/m

Foto: Pexels
Zo blijf je gemotiveerd om in jezelf te willen investeren Ruim 800.000 zzp’ers en flexwerkers met een laag tot gemiddeld inkomen, hebben niet de…
Presenteren
Over wie jij bent en wat je doet Hoe irritant is het als je met iemand in gesprek bent die veel te langdradig is,…
Stockroom
En om problemen te voorkomen Het magazijn is voor ieder bedrijf belangrijk. Hier worden immers de producten opgeslagen, verplaatst en misschien wel verstuurd. Het…
Urenregistratie
Uren registreren is van groot belang | Keeping Urenregistratie is voor elke zzp’er enorm belangrijk. Of het nu gaat om het urencriterium waar je…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.