ZZPSERVICEDESK

Wat houdt het MijnZZP+ lidmaatschap in?

Wat houdt het MijnZZP+ lidmaatschap in?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
ZZP Servicedesk geeft zzp’ers het gemak van alles op één centraal punt: relevante informatie en concreet advies. Wij zijn er voor de ondernemende zzp’er!
De pluspunten van MijnZZP+

 

Met MijnZZP+ profiteer je van de volgende voordelen:
(Ben je zzp’er in de zorg? Bekijk dan deze pagina)
 

+ Direct ondernemersadvies
Je krijgt als lid onbeperkt eerstelijnsadvies van onze adviseurs. Wij helpen je met juridische vragen, maar ook met vragen over belastingen, financiële zaken, administratie en acquisitie. Kortom alles waar je als zelfstandig ondernemer mee te maken krijgt.

Onze adviseurs zijn juristen, fiscalisten, bedrijfskundigen allen met een eigen achtergrond als ondernemer. Wij begrijpen ondernemerschap en willen jou helpen met onze kennis en ervaring. Als lid bereik je onze adviseurs snel en direct via de telefoon, mail, chat en WhatsApp. 

+ Speciaal tarief voor vervolg advies

Je krijgt speciale tarieven als er vervolg op eerstelijnsadvies nodig is, ook wel tweedelijnsadvies genoemd. Denk hierbij aan het moeten procederen bij geschil met een klant of het indienen van een bezwaarschrift bij de Belastingdienst.

+ Exclusieve downloads

Je krijgt toegang tot de ZZP Servicedesk database waarin je onder andere exclusieve whitepapers, modellen, templates, scans en berekenaars kunt downloaden. Praktisch en direct toepasbaar voor en in je eigen bedrijf. 

+ Exclusieve audiovisuele content 

Je ontvangt exclusieve video’s en podcasts met een zekere zzp interest: verdieping en achtergronden over zaken die zzp’ers interesseren en raken.

+ Kennisevents, sessies en bijeenkomsten

Gratis deelname aan kennisevents, inspiratiesessies, bijeenkomsten en presentaties, zoals de jaarlijkse fiscale update en ontwikkelingen op het gebied van de DBA-wetgeving. 

+ Eén jaar gratis boekhouden met e-Boekhouden.nl

Profiteer nu van een jaar lang gratis online boekhouden en factureren met e-Boekhouden.nl! Zo heb je jouw boekhouding direct op orde. 

+ En nog veel meer

Voor jou als lid verdiepen wij ons constant in relevante zaken waarmee we jou kunnen helpen, ondersteunen en inspireren. 
________________________________________________________________________
Kosten lidmaatschap MijnZZP+

Het lidmaatschap wordt voor een periode van 1 jaar (12 maanden) aangegaan en kost €12,50* per maand. Dit bedrag wordt maandelijks geïncasseerd of je kunt er voor kiezen om in één keer te betalen. Voor een jaar betaal je dus €150,-* Na een jaar loopt het lidmaatschap automatisch door en is het maandelijks opzegbaar.

*Dit bedrag is exclusief 21% BTW. 

Fiscale tips:

 • Ben je BTW-plichtig, dan kan je de 21% BTW van je BTW-aangifte aftrekken.
 • De kosten voor het lidmaatschap zijn aftrekbaar voor de belastingen.
   

Word nu lid!

 
Kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

ZZP LIDMAATSCHAP

ONBEPERKT ADVIES VOOR EEN LAAG BEDRAG

 • Persoonlijk contact via telefoon
 • Persoonlijk contact via chat
 • Persoonlijk contact via whatsapp
 • Startersgesprek (circa 20 minuten)
 • Meer dan 20 downloads & checklists
 • Toegang tot het ZZP netwerk
 • Netwerk en kennis events

€ 12,50

 p/m

Zzp’er worden is dat geen grote stap? Want als kleine ondernemer krijg je toch te maken met ingewikkelde fiscale regels zoals urenadministratie, BTW aangiftes…
ZZP Servicedesk geeft ook zzp’ers in de zorg het gemak van alles op één centraal punt: relevante informatie en concreet advies. Wij zijn er…
Met een MijnZZP profiel kun je naast online netwerken nog veel meer!…
Als (beginnende) zzp’er wil je weten met welke belastingen je te maken krijgt. Belastingzaken zijn complex en wet- en regelgeving veranderen voortdurend. Als je…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.