Nieuwe website

Groeien in 2022

Nu in de aanbieding: Een nieuwe website met een uniek design vanaf €999,- exclusief BTW

Hoe gaan wij te werk?

Bij het invullen van het contactformulier stellen wij je een aantal vragen. Aan de hand hiervan ontvang je een mail met extra informatie. Ben je enthousiast dan kan je de betaling voldoen en gaan wij aan de slag. Hierbij zetten wij een test-omgeving op, hier kan jij de voortgang volgen.

1. Inventarisatie

2. Ontwikkeling

3. Afronden

1. Inventarisatie

2. Ontwikkeling

3. Afronden

Waarom een nieuwe website?

Het eerste wat potentiële klanten doen is het bezoeken van je website. En wij weten allemaal hoe belangrijk een eerste indruk is. Daarnaast kan je met een goede website ook bezoekers aantrekken die nog nooit van jou hadden gehoord. Door slim gebruik te maken van contactformulieren zet je deze bezoekers om in “potentiële klanten”.

Waarom een nieuwe webshop?

Hoe vaak wij dit wel niet zien… Mooie producten, goede service maar een verschrikkelijke webshop vol met pop-ups en bugs. Je verliest hierdoor omzet. Wij creëren een nieuwe shop waarbij de focus ligt op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en een goed design. Dit zorgt voor vertrouwen en verhoogt je conversiepercentage. De investering betaalt zich gelijk terug.

Waarom is SEO optimalisatie belangrijk?

Heb je een vraag? Dan heeft de zoekmachine het antwoord. Googlen is niets voor niets een begrip. Bijna alle vragen worden beantwoord via de zoekmachine, zo ook de vragen van jouw potentiële klanten. Hoe vervelend is het als jouw concurrenten wel worden gevonden terwijl jij het antwoord (beter) weet.

Hoe zit het met de Elementor licenties?

Een Elementor licentie kost $50,- per jaar en zit standaard bij het eerste jaar inbegrepen. Neem je onze onderhoud en hostingservice af dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Doe je zelf je onderhoud en hosting dan kan je of zelf een licentie aanschaffen of bij ons de licentie verlengen voor €40,-.

De mooiste websites met Elementor

Makkelijk aan te passen na oplevering

Heb je vragen? Laat het weten via zzp@marketingstad.nl of vul het formulier in!