ZZP Servicedesk

Zzp’er in de Zorg Startersavond

Zzp’er in de Zorg Startersavond

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
TMI Academy bood op dinsdag 15 januari 2019 de zzp'er in de Zorg Startersavond aan. Tijdens deze avond spraken drie inspirerende sprekers, TMI Academy, Kamer van Koophandel en wij van ZZP Servicedesk. Alle sprekers deden verhaal over verschillende onderwerpen en boden de (toekomstige) zzp'ers handvatten om te kunnen starten óf verder te kunnen groeien als zzp'er in de zorg. Benieuwd hoe de avond is gegaan? Bekijk hier een sfeerimpressie van de zzp'er in de zorg startersavond!
Een sfeerimpressie van de avond

Je hebt een droom: zzp’er worden in de zorg. Hoe verwezenlijk je dit? Je moet in ieder geval je bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Dit betekent echter niet dat je bevoegd bent om mensen medische hulp te bieden. Wat moet je als zelfstandig professional nog meer regelen om in de zorg te kunnen werken?

 

Bij het starten van een onderneming moet je aan veel dingen denken. Behalve de standaard zaken waar iedere zzp’er rekening mee moet houden, zijn er voor zzp’ers in de gezondheidszorg nog een aantal andere regels. Hoe dit alles precies in elkaar zit vertelde ZZP Servicedesk afgelopen januari tijdens een presentatie. Na afloop konden aanwezigen langs de stand komen, waar adviseurs ze op weg hielpen bij al hun vragen over het ondernemerschap. 

 

 

YouTube video

 

MAANDELIJKS DE BESTE TIPS

Meld je hier aan voor onze gratis nieuwsbrief, deze staat boordenvol tips & trucs voor zzp’ers. Zo ben jij altijd op de hoogte en ontvang je alle informatie die jij als ondernemer nodig hebt om te groeien.

Een sluitende rittenregistratie voorkomt een boete. Claim hier je korting op een snelle, makkelijke en geautomatiseerde tool om je ritten bij te houden. Precies wat de Belastingdienst nodig heeft!