ZZPSERVICEDESK

Zzp’er worden: iets voor mij?

Zzp’er worden: iets voor mij?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Zelfstandige zonder personeel, oftewel zzp’er, worden is de laatste jaren enorm populair geworden. En dat is een trend die zich nog wel zal voortzetten: door het starre Nederlandse ontslagrecht durven veel werkgevers geen vast personeel aan te nemen, terwijl de vrijheid als zzper, om bijvoorbeeld je eigen tijd in te delen, erg aantrekkelijk is voor veel mensen.
Kom erachter in het één op één ZZP Startersgesprek

Die vrijheid is aantrekkelijk, maar… zzp’er worden is dat geen grote stap? Want als kleine ondernemer krijg je toch te maken met ingewikkelde fiscale regels zoals urenadministratie, BTW aangiftes en jaarrekeningen? Met marketing, met acquisitie en strategievorming? En ook nog met juridische zaken zoals algemene voorwaarden, allerlei overeenkomsten, aansprakelijkheid? En bij ziekte, wat moet je dan?
 

Het is dus zeker een grote stap om zzp’er te worden. Zelfs voor een parttime zzp’er. Maar er is een andere, en net zo belangrijke vraag, die je eerst moet beantwoorden als je serieus overweegt zzp’er te worden:
 

In hoeverre ben ik eigenlijk geschikt om zzp’er te worden in mijn vakgebied?
Is het eigenlijk wel iets voor jou om voor eigen rekening en risico te gaan werken? Wat voor soort ondernemer ben je en wat zijn je sterke punten en je valkuilen? Wat komt je aanwaaien en waar moet je in jouw specifieke geval voor oppassen of extra aandacht aan besteden om je te ontwikkelen tot een succesvolle zzp’er?
 

‘’Vrij, maar niet alleen’’ is het motto van ZZP Servicedesk. En daarom gaan we je ook hierbij op weg helpen, zodat je dit voor jezelf in jouw specifieke situatie te weten komt. Dat doen we door middel van het één op één ZZP Startersgesprek.
 

In het ZZP Startersgesprek krijg je de kans om 30 minuten telefonisch jouw ondernemerschap en jouw plannen en ideeën te bespreken met een bedrijfsadviseurs met een ondernemersachtergrond. Van tevoren vul je de speciaal ontwikkelde scan voor starters in, die de leidraad vormt voor het gesprek. Een gesprek dat je niet alleen inzicht geeft in jouw ondernemerschap maar waarin je ook, en voor jouw situatie, praktische adviezen krijgt.

Het ZZP Startersgesprek is een unieke mogelijkheid om te sparren met een adviseur: 30 minuten persoonlijk advies voor €30,- inclusief BTW.
 

Hoe werkt het?
Ga naar ZZP Startersgesprek, meld je aan voor een afspraak, betaal en ga direct aan de slag met de speciaal ontwikkelde scan voor starters.

ZZP LIDMAATSCHAP

ONBEPERKT ADVIES VOOR EEN LAAG BEDRAG

  • Persoonlijk contact met een bedrijfsadviseur
  • Direct antwoord op jouw vragen
  • Bereikbaar via telefoon, (web)chat en mail
  • Scan van aangifte inkomstenbelasting
  • Startersgesprek (circa 20 minuten)
  • Toegang tot een interessant ZZP netwerk
  • Toegang tot kennisevents en workshops

€ 12,50

 p/m*

                    * excl. 21% btw 

Plus: tips voor het vaststellen van het juiste uurtarief.
Ben je benieuwd welk tarief andere zzp’ers rekenen, maar durf je het ze niet te vragen? Goed nieuws! Loonwijzer heeft onderzocht wat zelfstandigen in…
Plus: tips voor een succesvolle start als cateringbedrijf
Droom jij ervan als cateraar je kook- en bakkunsten te delen met de rest van Nederland? Let er wel op dat aan het starten…
Plus: is de inrichting van een kantoor aan huis aftrekbaar?
Als zzp’er kun je veel kosten besparen door kantoor aan huis te houden. Je rekent direct af met huur- en reiskosten. Maar kun je…
Zo bepaal je als zzp'er je tarief
Het is een vraag waar iedere zzp’er mee worstelt: hoe bepaal ik mijn tarief? Je wil jezelf niet uit de markt prijzen door te…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.