ZZPSERVICEDESK

ZZP Feestdagenvragen: Wat zijn jouw zakelijke dromen voor 2015?

ZZP Feestdagenvragen: Wat zijn jouw zakelijke dromen voor 2015?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Als de oliebollen op zijn en de champagneflessen in de glasbak zijn verdwenen, kun je met een schone lei aan het nieuwe jaar beginnen en dromen uit laten komen. In deze decembermaand legt onze redactie feestdagenvragen voor aan verschillende zzp'ers. Vandaag de vraag: Wat zijn jouw zakelijke dromen voor 2015?
Antwoorden van collega-zzp’ers

 

Helma Lensen – Aertssen, new business specialist (Goacid):

“Mijn droom is dat ik gewoon eens een keer op vrijdag om 17.00 uur mijn laptop dicht kan doen en weekend kan vieren. Waarschijnlijk is dat een illusie en wordt het weer een jaar weinig slapen en veel werken. Als dat het geval is, schuif ik deze droom gewoon door naar 2016. Geloof me: ooit zal dat moment komen!”
 

 

 

Stefan van der Kamp, fotograaf, producent en copywriter (Stefan van der Kamp Fotografie & WhaleShark Productions):

“Meer samenwerken met andere partijen om zo grotere projecten aan te pakken.”
 
 
 
 
 

Daniel Lansbergen, cateraar (Artisanal Cuisine):

“Mijn droom voor 2015 vind ik moeilijk te benoemen. Ik hoop eigenlijk dat ik gelukkig blijf met datgene wat ik doe en ik mezelf kan ontwikkelen. Zodat ik met nóg meer plezier bezig kan zijn met eten en drinken!”
 
 
 
 

Nanette van Wezel, ondernemerscoach (Wezenlijk Veranderen):

Mijn ideale klant te mogen helpen zichzelf op een authentieke manier op de kaart te zetten en nog succesvoller te worden zodat `the next level’ bereikt wordt. Daarnaast wil ik voorbereidingen gaan treffen voor een grootschalig inspiratie-event voor top ondernemers in 2016. Dit moet een dag vol sprekers, workshops en inspiratie worden waar ondernemers echt naar uitkijken en waar ik ondernemers mag inspireren in het nastreven van hun doelen en dromen.”

Cilla Schot, tekstschrijver en journalist (Tekstbureau HoofdletterC):

“Ik zou een boek willen schrijven! Cliché, maar het is wel een droom. Lekker thuis tikken en alleen maar daarop concentreren. Verder zou ik willen dat De Perfecte Menukaart goed gaat lopen. Dat is een nieuwe handelsnaam van mijn bedrijf. Restaurants kunnen mij inhuren om ervoor te zorgen dat er geen spelfouten op hun menukaart staan. Daarnaast wil ik leren tevreden te zijn met wat ik heb. Ik ben nooit tevreden, maar als ik bedenk wat ik de afgelopen twee jaar bereikt heb, gaat het hartstikke goed.”

Wim van Vliet, Microsoft-specialist (Act2Skill):

“Stiekem droom ik ervan groter te groeien. Dit jaar heb ik nee gezegd tegen een groter project. Ik moest daar mensen voor aannemen en dat durfde ik nog niet aan. Ik heb daar nog geen ervaring mee. Maar het is zeker een droom om groter te worden dan een eenmansbedrijf.”
 
 
 

Paul van Aarle, tekenaar (Animeerwaarde):

“Dat ik meer een ‘echt bedrijf’ word dan een zzp’er. Ik hoef niet zo zeer mensen in loondienst te hebben, maar ik wil wel een netwerk van freelancers hebben waarmee ik samenwerk en die ik aanstuur. Ik droom er ook van dat ik kwalitatief nog beter word, zodat ik filmpjes kan maken waarvan mensen zeggen: ‘We móéten Paul hebben, want hij maakt briljante dingen’.”
 
 

Ilona Kuis, trainingsactrice:

“Ik wil mijn business helemaal inrichten met filmpjes, blogs en bijeenkomsten rondom bewustwording en verantwoordelijkheid.”
 
 
 
 
 
 

ZZP LIDMAATSCHAP

ONBEPERKT ADVIES VOOR EEN LAAG BEDRAG

  • Persoonlijk contact via telefoon
  • Persoonlijk contact via chat
  • Persoonlijk contact via whatsapp
  • Startersgesprek (circa 20 minuten)
  • Meer dan 20 downloads & checklists
  • Toegang tot het ZZP netwerk
  • Netwerk en kennis events

€ 12,50

 p/m

ComputerComputer
Succesvol ondernemen, voor veel mensen is het een droom. Er zijn genoeg redenen te bedenken om je eigen bedrijf te starten, maar vaak nog…
Legally SMART is een interactieve workshop waarbij je vanuit een juridisch perspectief naar jouw bedrijf gaat kijken….
Sabine Klykens begeleidt en verzorgt kinderen en jongvolwassen (0-18 jaar) met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Het verzorgen en opvoeden van kinderen met een…
In 1981 kwam Cees Lansbergen met het idee om een hardloopwedstrijd te organiseren door de IJtunnel tussen Zaandam en Amsterdam. Het was niet de…

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.