Ontvang het perfecte logo voor jouw bedrijf via WhatsApp

Om in de beginfase van je onderneming zoveel mogelijk nieuwe klanten te verleiden is het cruciaal om jouw logo en merk snel en professioneel neer te zetten.

Met ZZP Servicedesk krijg je dit binnen 48 uur voor elkaar via WhatsApp.

 

Bespaar tijd

De meeste starters besteden uren en soms zelfs dagen aan het maken van een nieuw logo.Voor jou hoeft dit niet te gelden want over 48 uur kun jij alles hebben wat er in deze fase écht toe doet.

 • Een professionele email handtekening
 • Vereleidelijke offertes
 • Verleidelijke facturen
 • Betrouwbare zichtbaarheid om je social media kanalen

tips voor het verkopen van producten
Maak het leuk

Het starten van een bedrijf is spannend, maar het kan ook overweldigend zijn. We laten je graag zien dat het ontwerp van jouw logo dat niet hoeft te zijn. Start simpelweg een gesprek via WhatsApp en vertel ons over je voorkeuren. Je zult verbaasd zijn over hoe snel wij een pakket kunnen leveren die je de resultaten geeft die je wilt.

 

wat is een overeenkomst van opdracht
Krijg resultaat

We zijn zelf ondernemers en we weten wat er toe doet. En we weten wat jij wilt: nieuwe klanten en een nóg sterker imago.

 

 

Wat krijg je allemaal

Wél de dingen die er toe doen. Niet de onzin.

Samenwerking beginnen als zzper
Betaal alleen voor wat er toe doet

Bij veel designers krijg je allerlei dingen die er niet toe doen: briefpapier, visitekaartjes, een desing voor op een mok. Bij ons krijg je dat allemaal niet en betaal je er dus ook niet voor.

waar moet een goed visitekaartje aan voldoen
Toekomstbestendig

Veel ondernemers beseffen niet dat je logo in de toekomst waarschijnlijk nog wel een keer verandert. Mocht je later toch nog visitekaartjes willen of dringend een design voor die unieke mok willen? Dan stuur je ons gewoon een appje en maken we het alsnog.

Pakket overzicht

Hier moet denk ik een schama komen van wat er allemaal in dit basispakket zit en welke toekomstige upgrades er allemaal mogelijk zijn. En volledig duidelijk maken hoeveel het kost.

Acties
 1. 1
  Stuur een appje

 2. 2
  We verdiepen ons in jouw bedrijf en je doelen

 3. 3
  Je ontvangt een eerste versie

 4. 4
  Je mag to maarliefst 5 keer feedback geven

 5. 5
  Laat het weten als je tevreden bent

 6. 6
  Betaling

 7. 7
  Ontvangst van je HR logo, email handtekening, offerte en facturen

Nieuwe huisstijl voor €249,-

Nieuw visitekaartje, logo en briefpapier

App nu

Liever conact via mail? Stuur een bericht naar info@zzpservicedesk.nl

Social proof

Wat kunnen we hier nog toevoegen voor social proof? Afbeeldinge van gemaakte designs? Hoeveel mensen hebben we al geholpen etc.?

Logo pakket vragen

Met maarliefst 5 revisies hebben we in 99% van de gevallen een dolenthousiaste klant. Hoor jij bij de andere 1%? Dan kun je het gemaakte logo niet gebruiken en hoef je ook niet te betalen.