GROEIEN IN 2022

cursussen en trainingen

GROEIEN IN 2022

cursussen en trainingen

Intro tekst

Door je als zzp’er continu te blijven ontwikkelen, vergroot je jouw kans op succes aanzienlijk. Bovendien zijn de meeste cursussen erg leuk om te volgen. Voor elke afgenomen cursus of training ontvangen wij een kleine bijdrage voor ons platform, dit gebruiken wij om ZZP Servicedesk verder te verbeteren. Jij helpt ons dus enorm!

De onderstaande cursussen en trainingen zijn geverifieerd en hebben een niet goed geld terug garantie. Bekijk hieronder welke  cursussen wij als ZZP Servicedesk aanraden. De onderwerpen zijn gerelateerd aan; investeren, meer klanten, stress & burnout. Onderwerpen waar elke ZZP’er mee te maken krijgt.

Investeren

Starten met beleggen

Beleggen.com

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk, de oprichter van beleggen.com. Door slim te beleggen behaalt gemiddeld Harm 20,6% rendement per jaar. In deze gratis training laat hij zien:

De online training wordt nu

Gratis

aangeboden

Starten in crypto

Allesovercrypto.nl

Derek en Patrick nemen je mee in hun wereld, de wereld van crypto. Beiden hebben inmiddels al 8 jaar ervaring met het handelen in Bitcoin en behalen grote successen. Na deze gratis training van 1,5 uur:

De online training wordt nu

Gratis

aangeboden

Starten met verhuren

Bnbverhuurcursus.nl

Altijd al willen verhuren? Nikki en Priscilla nemen je aan de hand. Samen zet je de eerste stap en leer je alles over verhuren van (vakantie)woningen. Na het volgen van de gratis training weet je:

De online training wordt nu

Gratis

aangeboden

Meer klanten

Salesfunnel

Bouw je sales funnel

Salespassie.nl

De beste en meest complete training hoe de sales in je organisatie voor eens en altijd goed neer te zetten. Leer en ontdek wat de belangrijkste focuspunten zijn van een goed salesproces. De aankoop bevat de training bestaande uit 6 video’s en nog een extraatje. Na de training:

De training wordt nu voor maar

€27

aangeboden (exclusief BTW)

LinkedIn Klanmagneet

PR-minded.nl

Zo maak je berichten die wél bereik en connecties opleveren. Een persoonlijke band opbouwen met je doelgroep op LinkedIn. Gezien worden. Het kan. Zelfs zonder je privéleven op tafel te leggen. Hoe je dat doet, ontdek je tijdens de korte online training LinkedIn Klantmagneet. Na de training:

Het programma kost nu maar

€97

Bedrag is exclusief BTW

Video afspelen

Sales op slippers

PR-minded.nl

Deze online Sales Training geeft je een systeem waardoor de juiste mensen JA gaan zeggen op je aanbod zonder dat het voelt als verkopen, pushen en trekken. Zelfs heel interessant als je op dit moment iemand bent die sales verschrikkelijk vindt. Leer hoe je gesprekken voert. Na de training:

Het programma kost nu maar

€243,80

Bedrag is exclusief BTW

Stress & Burn-out

Anti burn-out formule

Psychologievansucces.nl

Na 25 jaar onderzoek te hebben gedaan naar oorzaken, gevolgen én oplossingen bij stress, kan mijn programma je exact vertellen WAT er voor nodig is om weer tot een gezonde ontspanning te komen. En HOE je dat kan doen en WAAROM het ene wel werkt en het andere niet. Met de anti burn-outformule:

Het programma kost nu maar

€162,81

Bedrag is exclusief BTW

Rust in lichaam en brein

Breinfijn.nl

Wanneer je al langere tijd lichamelijke spanningsklachten ervaart, wordt de lading van die klachten steeds groter voor je. Het is een cirkel waar je moeilijk zelf uit komt. Wanneer je langere tijd deze klachten ervaart, gaat automatisch steeds meer aandacht en focus naar die klachten toe.

Het programma wordt nu voor maar

€80,17

aangeboden (exclusief BTW)

100 microbreaks

Breintv.nl

Eenvoudige oefeningen die iedereen kan doen om lichaam en geest even een ‘break’ te geven”. Je kunt ze de hele dag door toepassen. Deze herstelmomenten zijn naadloos te integreren in alledaagse bezigheden, op je werk, in huis, in de auto of openbaar vervoer.

Het boek nu voor maar 

€18,30

Bedrag is exclusief BTW

Help ons verbeteren

Wij helpen graag andere ondernemers. Heb jij ideeën, ken jij een goede cursus of ben jij zelf expert en wil je kennis delen? Laat het dan vooral weten. Je mag een mail sturen naar info@zzpservicedesk.nl.