Rechtsbijstandsverzekering voor zzpers
Rechtsbijstandverzekering voor zzp’ers

Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering ontvang je juridische ondersteuning en advies in geval van conflicten met bijvoorbeeld klanten, leveranciers of overheidsinstanties. Voor slechts € 14,50 per maand kun je al een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Bereken hier jouw premie.

Bekijk hier
Verzekering voor klusbedrijf
Verzekeringen voor een klusbedrijf

De verzekeringen voor een klusbedrijf zijn bedoeld voor zzp’ers die klussen aannemen. Wanneer je veel bij klanten thuis werkt, loop je namelijk altijd het risico dat je schade veroorzaakt en daarvoor aansprakelijk bent. Hier lees je welke verzekering welke risico’s afdekken en kan je gelijk een premie berekenen.

Bekijk hier
Montageverzekering
Montageverzekering

Een montageverzekering verzekert jouw werk bij al je montage- en/ of installatieprojecten. Niet alles is namelijk verzekerd door een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zijn er nog een aantal zaken die je mee kan verzekeren. Een montageverzekering kan je al afsluiten vanaf €27,50 per maand. Bereken hier jouw premie.

Bekijk hier
Inventaris en goederenverzekering
Inventaris- en goederenverzekering

Met een inventaris- en goederenverzekering krijg je de schade aan jouw zakelijke inboedel en/ of handelsgoederen vergoed. Je kunt al een inventaris- en goederenverzekering afsluiten vanaf €9,- per maand. Lees hier meer over de verzekering en bereken jouw premie.

Bekijk hier
computer en elektronica verzekering
Computer- en elektronicaverzekering

Met een computer- en elektronicaverzekering verzeker je jouw apparatuur voor brand, diefstal of water, maar ook voor vallen, stoten of overspanning. Je sluit al een computer- en elektronicaverzekering af vanaf €6,- per maand. Lees hier meer over de verzekering en bereken jouw premie.

 

Bekijk hier
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bescherm je jezelf als zzp’er of freelancer tegen de financiële gevolgen van schadeclaims. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering sluit je al af vanaf €35,- per maand. Benieuwd wat deze verzekering jou kost? Bereken hier jouw premie.

Bekijk hier
Zakelijke autoverzekering zzp'ers
Zakelijke autoverzekering

Met een zakelijke autoverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade aan de auto. Het is wettelijk verplicht minimaal een WA- verzekering af te sluiten. Een zakelijke autoverzekering kan je al afsluiten vanaf €29,- per maand. Bereken hier jouw premie.

Bekijk hier
Alles over de CAR verzekering
Constructieverzekering (CAR) voor zzp’ers

Met de constructieverzekering ben je verzekert voor schade aan het werk in uitvoering. Niet alles schades zijn hiermee verzekerd. Het is wel een uitgebreide verzekering die gericht is op zzp’ers in de bouw. Een constructieverzekering sluit je al af vanaf €27,50 per maand. Bereken hier jouw premie.

Bekijk hier
Bedrijfsschadeverzekering voor zzp’ers

Een bedrijfsschadeverzekering, ook wel bekend als een bedrijfsonderbreking verzekering, beschermt jou als ondernemer tegen financiële verliezen als gevolg van een onderbreking van je bedrijfsactiviteiten. Bereken hier jouw premie.

Bekijk hier