ZZP Servicedesk

Partners

ZZP Servicedesk is hét online platform, de vraagbaak en klankbord voor ondernemende zzp’ers. Wij weten wat er leeft in ondernemend Nederland en met een team van specialisten werken we elke dag hard aan het creëren van interessante en relevante content, strategieën en campagnes voor onze doelgroep(en). 

We zetten hier verschillende middelen voor in. Zowel online (website, community, social media, nieuwsbrief) als offline (events, kennissessies, workshops). Onze missie is zorgen dat ondernemende zzp’ers vrij zijn, maar niet alleen.

Online adverteren doelgroep zzp'ers

Partner

Adverteren

In ons netwerk bereiken we maandelijks meer dan 200.000 ondernemers via diverse websites, e-mail nieuwsbrieven en via 1-op-1 (telefonisch) contact. We weten wat er leeft in ondernemend Nederland en werken graag samen met adverteerders om een passende campagne vorm te geven.   

Dankzij al onze kennis over ondernemen, weten wij precies welke fasen van ondernemerschap er zijn en welke informatie per fase nodig is om optimaal te presteren en door te groeien.

0 K
Unieke bezoekers per maand
0 K
Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram
0 K
Nieuwsbrief oplage

Partner

SAMENWERKING

Samen maken we het leven van ruim 1,3 miljoen zzp’ers in Nederland duidelijker, leuker of makkelijker. ZZP Servicedesk is hét online platform, de vraagbaak en klankbord voor ondernemende zzp’ers. Met een team van adviseurs, bloggers, schrijvers en (kennis)partners werken we elke dag hard om deze marktpositie te behouden.

Zie jij mogelijkheden om daaraan bij te dragen? Neem dan contact met ons op!

Group of people working out business plan in an office
Gastblog schrijven

Partner

Gastblog

Heb je ervaring met het schrijven van artikelen over gerelateerde onderwerpen voor zzp’ers en wil je als gastblogger 1 keer in de week een inhoudelijk artikel schrijven? Neem dan contact met ons op en vermeld daarbij je LinkedIn-profiel en een aantal links naar artikelen die je geschreven hebt. Mochten we interesse hebben nemen we contact met je op.

Partner

Kennispartners

Door de samenwerking met onze kennispartners kunnen wij onze bezoekers en leden voorzien van praktisch advies en informatie in de breedste zin van het woord.

Ook kennispartner worden van ZZP Servicedesk? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Algemene informatie

Telefoon: 088 3523 100
E-mail: info@zzpservicedesk.nl

VOLG ONS
Bezoekadres

Kennemerplein 13 D
2011 MH Haarlem

Postadres

Postbus 4996
2003 EZ Haarlem

Voor onze leden

Telefoon: exclusief ledennummer
Mail: support@zzpservicedesk.nl
Chat: via de website