Verzekeringen voor zzp'ers

Alle informatie overzichtelijk gemaakt

Wat betaal jij per maand?

Het is wat met al die verzekeringen. Wat wil jij weten? Benieuwd wat het je gaat kosten? Bereken hieronder dan gelijk een premie. Meer informatie nodig? Bekijk onze artikelen, geschreven door experts. Wil je weten waar branchegenoten voor kiezen? Ook dat hebben wij inzichtelijk gemaakt. Heb je nog vragen? Laat het ons dan vooral weten!

Bekijk de verzekeringen

Rechtsbijstand

Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp en advies als je in een conflictsituatie komt.

Beroepsaansprakelijkheid

Met een verzekering voor beroepsaansprakelijkheid bescherm je jezelf als zzp’er of freelancer tegen de financiële gevolgen van schadeclaims.

Bedrijfsschade

Een bedrijfsschadeverzekering beschermt jou als ondernemer tegen financiële verliezen als gevolg van een onderbreking van je bedrijfsactiviteiten

Montage

Een montageverzekering verzekert jouw werk bij al je montage- en/ of installatieprojecten.

Inventaris- en goederen

Met een inventaris- en goederenverzekering krijg je de schade aan jouw zakelijke inboedel en/ of handelsgoederen vergoed.

Computer- en elektronica

Met een computer- en elektronicaverzekering verzeker je jouw apparatuur voor brand, diefstal of water, maar ook voor vallen, stoten of overspanning.

Constructieverzekering

Met de constructieverzekering ben je verzekert voor schade aan het werk in uitvoering. Het is een uitgebreide verzekering die gericht is op zzp’ers in de bouw. 

Zakelijke auto

Met een zakelijke autoverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade aan de auto. Het is wettelijk verplicht minimaal een WA- verzekering af te sluiten.

Bedrijfsschade

Een bedrijfsschadeverzekering beschermt jou als ondernemer tegen financiële verliezen als gevolg van een onderbreking van je bedrijfsactiviteiten

Verzekeringen per branche

Voor zpp'ers en kleine ondernemers

Verzekeringen in de transport

Verzekeringen in de zorg

Verzekeringen in de bouw

Verzekeringen in het onderwijs

Kennisbank en tips

Informatie voor zpp'ers en kleine ondernemers