ZZP Servicedesk

De iPhone 12 met een zakelijk abonnement: hierom is het handig

Zakelijke Iphone 12

De iPhone 12 met een zakelijk abonnement: hierom is het handig

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Onlangs presenteerde Apple haar nieuwe smartphone: de iPhone 12. Het toestel wordt verkocht in vier modellen en kent diverse verbeteringen ten opzichte van de iPhone 11 uit 2019. Heb je als ondernemer een nieuw toestel nodig, of wil je medewerkers een telefoon aanbieden voor zakelijk gebruik? In dat geval kan de iPhone 12 het overwegen waard zijn.

Een van de voordelen van dit toestel is de mogelijkheid deze op termijn te verbinden met het 5G-netwerk in Nederland. Zo profiteren ondernemers van sneller internet, wat van pas komt bij de videovergaderingen met de klant. Het is slechts een voorbeeld van een upgrade die de iPhone gehad heeft.

Nieuw aan de iPhone 12 is onder meer de vlakke zijkant. Modellen uit de laatste jaren werden veelal uitgevoerd met een bolle zijkant, wat deze modellen minder zakelijk maakte. 

Verschillende formaten van de iPhone 12

Zoals reeds genoemd, wordt de iPhone 12 aangeboden in vier varianten: het basismodel, de iPhone 12 Mini, de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Voor zakelijke gebruikers zijn met name de iPhone 12 Mini en de iPhone 12 Pro Max interessant. De iPhone 12 Mini heeft een zeer compact formaat van 5.4 inch. Hiermee lijkt het toestel sterk op de iPhone 5s van enkele jaren terug, die ook al populair was onder zakelijke gebruikers. Bijkomend voordeel van de iPhone 12 Mini is het feit dat dit toestel relatief goedkoop is.

De iPhone 12 Pro Max biedt juist een zeer groot scherm, van 6.7 inch. Het biedt je de mogelijkheid om onderweg nog wat documenten te scannen of deze zelfs te bewerken. De iPhone 12 Pro Max is de grootste smartphone die Apple ooit produceerde. 

Koop je nieuwe iPhone 12 met een zakelijk abonnement

Met name de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max zijn relatief duur. Je kunt de iPhone 12 modellen combineren met een zakelijk abonnement. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand voor belminuten, mobiele data en sms’jes. Daarnaast los je het toestel maandelijks voor een deel af. Na twee jaar is het toestel van jou. Mocht je het toestel vooraf los aanschaffen, dan kun je deze combineren met een sim-only abonnement.

Een iPhone 12 zakelijk aanschaffen biedt je de mogelijkheid om kosten af te trekken van je omzet. Het biedt je een belastingvoordeel, waardoor je uiteindelijk meer winst overhoudt als ondernemer. Dit geldt niet alleen voor de iPhone 12 zelf, maar ook voor het verbruik van belminuten en mobiele data. 

Combineer de iPhone 12 met een iPad of Macbook

Om nog efficiënter te werken, kan het slim zijn om de zakelijke iPhone 12 te combineren met een iPad of Macbook. Apple staat bekend om de connectiviteit tussen de verschillende apparaten. Bestanden delen is bijvoorbeeld heel eenvoudig middels Airdrop. Daarbij wordt je agenda direct op alle apparaten bijgewerkt, wanneer je deze enkel op je iPhone 12 aanpast. Ideaal voor iedere ondernemer.

Dit artikel is in samenwerking met Vodafone geschreven. 

ZZP LIDMAATSCHAP

Onbeperkt advies voor een laag bedrag

€ 12,50

 p. maand*

                    * excl. 21% btw 

Ga na of een aov iets voor jou is
Slechts 1 op de 5 zelfstandigen is verzekerd tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Voor sommigen is dat niet zo erg, omdat zij bijvoorbeeld ook nog in loondienst werken of een partner hebben die genoeg verdient. Maar heb je je inkomsten als zzp’er wél nodig om je levensstandaard te kunnen handhaven? Dan is het verstandig om je te verdiepen in de mogelijkheden om inkomensterugval bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval te voorkomen. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan dit.
Als zzp'er doelen stellen voor 2021
Voor veel zzp’ers kan 2020 niet snel genoeg voorbij zijn. De opkomst van het coronavirus maakte aan veel ambities abrupt een einde. De kans is groot dat ook jij op de overlevingsmodus moest overschakelen en veel van je doelen het daglicht niet gezien hebben. Het nieuwe jaar staat echter voor de deur en jouw onderneming staat nog steeds overeind. Neem daarom een moment om trots te zijn op die prestatie en duidelijke doelen te stellen voor 2021. Met deze tips maak jij van het nieuwe jaar een topjaar.
Een AOV hoeft niet duur te zijn
‘Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is zo duur, dat kun je als startende zelfstandige niet betalen.’ Deze bewering klinkt je vast niet onbekend in de oren. Maar klopt dat wel?
Ben je zzp’er en geef je les? Dan ben je in principe vrijgesteld van btw. Als je werkt in het kort beroepsonderwijs moet je je voor btw-vrijstelling registreren bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hoe werkt dit precies?

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.